4.10.15

Pirmadienio pasirinkimas: L'Occitane Lavande Body and Massage Gel


Lietuviškas ruduo pamažu pradeda nelepinti savo gyventojų. Lengva kalbėti maloniai mėgaujantis Azijos teikiamais malonumais, pradedant odai palankiu drėgnu klimatu, baigiant nepaprastai plačiu veido priežiūros priemonių pasirinkimu, nepaprastai naudingu maistu, nuo kurio taip pat priklauso mūsų odos būklė, ar nepaprastomis atpalaiduojančiomis procedūromis (prieš porą dienų teko mėgautis tailandišku masažu:pastarasis nesulyginamas su niekuo kitu).

Na bet grįžkime prie nesvetingo lietuviško rudens ir niūroko klimato. Pastarasis sulig kiekviena diena į gyvenimą atneša vis daugiau ir daugiau neigiamų emocijų, kurios nebūtinai tiesiogiai susijusios su mūsų gyvenamu gyvenimo būdu. Akivaizdu, kad klimatas užima nemažą dalį mūsų nuotaikos kaitose. O kas geriau gali pagerinti nuotaiką ar padėti atsipalaiduoti? Neabejotinai - masažas.

Idealu, jei galite sau leisti apsilankyti masažo namuose kartą per mėnesį ar dažniau. Ir visgi, neretai procedūros tampa pakankamai brangiomis, o laikas, derinant apsilankymo laikotarpį, taip pat gali būti sunkiai derinamas. Viena lengvesnių alternatyvų - masažas namuose. Šiam tereikia dviejų ingredientų: tvirtų rankų, kurios galėtų atlikti masažą ir raminančio aromato priemonės, tinkančios masažui.

Šiandieniniuose pasirinkimuose - L'Occitane masažinis kūno gelis. Pastarasis puikiai tinka viso kūno masažui bei bendram kūno atpalaidavimui. Levandos nuo senų laikų žinomos kaip vienas geriausiai prieš stresą veikiančių aromatų. Šis, susipynęs su kitais raminančiais aromatais, sukuria nepaprastai galingą priemonę, padėsiančią nusiraminti net intensyviausią dieną.

Ir visgi, šiandienos pirmadienio pasirinkimuose trumpas priminimas stresuojančioms: nė viena streso akimirka neverta mūsų rūpesčio. Kai kurie dinamiški gyvenimo pokyčiai nebūtinai turi pakeisti streso lygį mūsų organizme. Laimingų žmonių gyvenime streso nėra ne dėl jų gyvenimo, o dėl jų poržiūro į jį. Tad mažiau stresuokime ir labiau džiaukimės tuo, ką turime.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite