31.10.15

Pupa "Like a Doll" kompaktinės pudros apžvalga


Grįžkime prie kokybiškos ir laiko patikrintos itališkos kosmetikos. Taip, grįžkime prie PUPA kosmetikos, kuriai pastaruoju metu ir taip skiriama nemažai medijos ir dėmesio iš grožio tinklaraštininkių. Tiesa, priešingai nei didžiajai daliai pasaulio - lietuvaitėms už teigiamus atsiliepimus ar rekomendacijas grožio atstovai pinigų nemoka, tad kartais lengviau pasitikėti būtent pastarųjų žodžiu, nei ieškoti patarimo už jūros.

Su Like a Doll kosmetikos linija susipažinti teko dar prieš metus gyvenant Italijoje. Tuo metu pastaroji kosmetika užėmė nemažą dalį naudojamų produktų, tačiau būtent komapktinės Like a Doll pudros versijos išmėginti taip ir nepavyko. Priemonę gavau iš aktyvios grožio aistruolės ir Lithuanian Beauty Blog tinklaraščio autorės Alionos.

Reikia pripažinti, jog produktas iš tiesų vertas savo liaupsių - nepaprastai puikus maskavimas (turint omenyje, jog priemonė visgi presuota, o ne skysta), lengvas padengimas, nepaprastai patogi ir elegantiška veidrodinė pakuotė. Priemonės konsistenciją galima nesunkiai sulyginti su aukščiausio lygio makiažo ženklų presuotomis pudromis (Dior ir Chanel), kurios paprastai pasižymi smulkesne tekstūra nei įprastinės pigesnių firmų pudros. Produktas idealiai tinka riebesnės ir mišrios odos savininkėms, pudros dalelės puikiai sugeria riebalų perteklių dienos metu ir gerai maskuoja nežymesnius veido nelygumus.

Ar rekomenduoju? Tikrai taip. Pupa Like a Doll kompaktinė pudra viena tų priemonių, kurią rekomenduočiau visoms - produktas puikiai maskuoja, nesijaučia ant veido, tačiau palieka profesionalios kosmetikos rezultatą ant veido.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite