1.11.15

ELEMIS "Pro-Collagen Marine Cream" veido kremo apžvalga


Apie Elemis Pro Collagen Marine Cream drėkinamąjį kremą parašyti planavau prieš gerus metus, tačiau intensyvus produktų aprašymo tvarkaraštis produktą vis nustumdavo į sąrašo galą. Kiekvieną kartą save ramindavau faktu, jog kremas buvo paminėtas vasario mylimiausiųjų rubrikoje, tad akylesnės skaitytojos turėjo nujausti, jog priemonė verta ne tik atskiro įrašo, bet ir vieno geriausių drėkinamųjų kremų vardo. Kad ir kaip bebūtų, net jei ir vėluojant beveik metus - įrašas bus.

Pradėkime nuo Elemis produkcijos apžvalgos. Iki šiol teko išmėginti nepaprastai terapinį kūno losjoną Frangipani Monoi Body Cream , metų mylimiausio titulą pelniusį Pro Collagen Cleansing Balm, Lime and Ginger Salt glow kūno šveitiklį bei Sp@ home Jasmine and Rose Hand and Nail Cream rankų kremą. Ironiška, tačiau nepriklausomai nuo to, ar priemonė buvo skirta kūno, ar veido priežiūrai produktas ne tik ilgam užsistovėdavo mylimiausiuose ir labiausiai naudojamuose produktuose, tačiau ir neretai tapdavo tomis priemonėmis, kurias norisi ne tik naudoti, bet ir mėgautis jų teikiamomis aromatinėmis terapijomis. Kad ir kaip bebūtų, ties šiuo anglišku prabangiu prekiniu ženklu visuomet tvyrojo vienintelis tamsus kainos aspekto debesis: produkcija priklauso prabangos prekėms, tad įpirkti Elemis produktus pavyks prieš tai gerokai pataupius ir apkarpius kasdienes gyvenimo išlaidas.

Elemis Pro Collagen Marine Cream drėkinamasis veido kremas apibūdinamas kaip tinkantis vyresnei veido odai, idealiai tinkantis sausam ir normaliam odos tipui. Ir visgi, lengva priemonės tekstūra, greitas susigėrimas bei jokio riebaus efekto nebuvimas leidžia daryti kiek kitokią prielaidą, nei skelbia kremo etiketės ir grožio portalai. Kremas turi universalią ir visai šeimai tinkančią tekstūrą, malonų aromatą (ir vėlgi, kvapai visuomet buvo ir bus itin subjektyvu - pastarasis produktas pakankamai sunkiai parfumuotas, tad reikėtų turėti omenyje, jei nemėgstate intensyviai kvepiančių priemonių). Produktas gali būti laikomas idealus sprendimas neturint didesnių odos problemų ir norint šią išlaikyti minkštą, elastingą bei pailsėjusią.

Vieninteliu minusu reikėtų laikyti kremo kainą - už 200ml talpos indelį gali tekti pakloti iki 200 £, o ar produkto kaina atperka jo efektyvumą priklausys tik nuo to, ko ieškote gerame kreme. Produktas stebuklo nepadarys, tačiau oda iš tiesų bus minkšta, švelni ir tarytum pasotinta papildomu litru vandens. Priemonė taip pat gali tapti visos šeimos mylimiausiu veido kremu. Ar rekomenduoju? Taip, jei drėkinamajam kremui galite leisti tokią pinigų sumą. Ir visgi naiviai viliuosi, kad panašų efektą galima išgauti ir kiek pigesnių priemonių dėka.

Produkto sudėtis: Water (Aqua), Glyceryl Stearate SE, Glycerin, Glyceryl Polyacrylate, Glyceryl Polymethacrylate, Propylene Glycol, Dimethicone, Isononyl Isononanoate, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Chlorella Vulgaris Extract, Padina Pavonica Extract, Daucus Carota Sativa (Carrot) Seed Extract, Porphyridium Cruentum Extract, Acacia Decurrens Absolute, Rosa Damascena Flower Absolute, Lecithin, Ginkgo Biloba Extract, Phenoxyethanol, Cetyl Alcohol, Stearic Acid, Polyacrylamide, Xanthan Gum, Chlorphenesin, Methylparaben, Fragrance (Parfum), Laureth-7, Disodium EDTA, Butylparaben, Ethylparaben, Tocopheryl Acetate, Propylparaben, Isobutylparaben, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Citronellol.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite