16.11.15

Rasa "dermo series" drėkinamasis veido kremas jautriai odai


Rasa šiais metais pristatė nemažai naujų dermatologinei kosmetikai priskiriamų veido ir viso kūno priežiūros priemonių. Kad ir kaip bebūtų, gyvenant už poros tūkstančių kilometrų nuo Lietuvos tenka tenkintis tai, ką Lietuvoje pavyko gauti prieš išvykstant. Vienu tokių kremų tapo Rasa Dermo Series drėkinamasis veido kremas jautriai odai.

Taip jau nutiko, jog kremą į kelionę pasiėmiau tik dėl to, kad kremas turėjo draugiškiausią pakuotę keliavimui bei tariamai tas savybes, kurių gali prireikti gyvenant svetimame klimate. Juk kas geriau gali suprasti mūsų odos poreikius nei mūsų šalies gyventojai? Būtent dėl šios priežasties dėl kremo efektyvumo buvau rami. Taip pat pasitikėjimą kėlė faktas, jog produktas tinkamas net jautriai odai, tad akivaizdu, jog rizika kremui esant netinkamui sumažėja iki minimalios.

Atsiliepimą rašau pabaigusi visą 30ml talpos pakuotę, tad atsiliepimas ir komentarai negali būti priskirti pirmo įspūdžio pastebėjimams. Kad ir kaip bebūtų gaila, reikia pripažinti, jog kremas šiek tiek nuvylė. Galbūt dėl to, jog iš aukštų ir inovatyvių BIOK technologijų norėjosi tikėtis šiek tiek daugiau, o galbūt dėl to, jog net turint klasikinę kremo sudėtį produktas turėjo patenkinti riebios odos drėkinimo poreikius, kurių patenkinti aprašomai priemonei nepavyko.

Pradėkime nuo produkto privalumų - neabejotinai keliavimui draugiška plastikinė pakuotė, estetiškas ir higieniškas produkto dozatorius su pompa, pakankamai ekonomiškas priemonės paskirstymas, didelis kremo kiekis ir sąlyginai draugiška produkto kaina. Kremas į odą susigeria per porą akimirkų, oda lieka šiek tiek minkštesnė ir švelnesnė. Produktas nesuteikia riebaus veido efekto, nors matišku kremu jo palaikyti taip pat nepavyktų - išlaikytas puikus balansas tarp blizgaus ir matinio efekto.

Ir visgi, reikia pripažinti, jog kremas, net ir pakeitus produkto sudėtį, išliko pakankmaai silpnas turint didesnių odos poreikių nei kasdienis sveikos odos drėgmės balanso palaikymas. Net turint riebią/mišrią veido odą šaltuoju sezonu priemonės drėkinimo nepakanka. Naudojant šį kaip dieninį veido kremą šio drėkinimo pakanka tik tuo atveju, jei odą prieš kremą palepinate papildomu serumo ar esensijos kiekiu. Naudojant šį kaip naktinį kremą drėkinimo visiškai nepakanka, atsikėlus oda vis viena lieka ištroškusi papildomo drėkinimo. Po kurio laiko panaudojus priemonę oda pradėjo neįprastau šerpetoti - šerpetojimas tęsiasi iki šiol. Ar tai gali būti kremo kaltė? Vargu, tačiau neabejotinai kremas nepadėjo prevenciniam drėgmės balanso išlaikymui odoje, kurio pasekoje ši pradėjo šerpetoti.

Produktas nėra blogas, tačiau šaltajam metų sezonui drėkinimo gali pasirodyti mažoka. Ar rekomenduoju? Tik tuo atveju, jei neturite jokių problemų ir norite neutralaus nieko nedarančio produkto. Kremą galima įsigyti internetu ir Rasa produkcija prekiaujančiose parduotuvėse. Apytikslė priemonės kaina 8€  už 30ml.

Produkto sudėtis: Aqua, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Hydrogenated Polydecene, Cetearyl Alcohol, Sucrose Polystearate, Polyisobutene, Prunus Persica (Peach) Kernel Oil, Spent Grain Wax, Argania Spinosa Kernel Oil, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Extract,Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Chamomilla Recutita Flower Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Persea Gratissima Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Glyceryl Stearate, Glyceryl Oleate, Citric Acid, Xanthan Gum, Sodium Polyacrylate, Sodium Stearoyl Glutamate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite