16.11.15

Rasa "dermo series" maitinamojo kremo apžvalga


Rasa Dermo Series Maitinamasis kremas - dar viena priemonė, kurios efektyvumu buvau įsitikinusi jos neišmėginusi. Visų pirma dėl to, jog lietuvių gamintojiai puikiai žino, ko reikia lietuviškai veido odai, visų antra dėl to, kad kremo sudėtis bei koncepcija - visiems puikiai žinoma klasikinė maitinamojo kremo formulė. Kadangi maitinamo kremo naudoti dažnai nėra poreikio, pastarąjį už vandenynų išsivežiau ekstra atvejams, jei oda prašytųsi papildomo rūpesčio ir maitinimo.

Prieš pradėdama apžvalgą turiu dar kartą priminti, jog turiu mišrią į riebumą ir greitą blizgėjimą linkusią veido odą, tad paprastai maitinamųjų kremų naudoti vengiu dėl jų polinkio blizginti veido odą. Taip pat pastarieji neretai gali būti užsikimšusių porų priežastimi.

Kremas turi Rasa produkcijai būdingą kvapą - pastarasis šiek tiek primena natūraliems kremams būdingą aromatą, tačiau anot Kosmetikos DNR portalo produktas vis dar turi pakankamai dirginančių kvapiklių. Priemonė pateikiama identiškoje pakuotėje kaip ir drėkinamasis kremas jautriai odai iš "Dermo Series" linijos - plastikinė pakuotė ir dozavimui patogi pompa taip pat stipriosios priemonės savybės.

Kremas turi maitinantiems produktams būdingą sunkesnę konsistenciją, tačiau pastaroji stebėtinai lengvai susigeria į veido odą, palieka tik nedidelį riebumo pojutį. Pastarasis, deja, net ir po keleto valandų niekur nedingsta (tačiau nereikia pamiršti, jog nagrinėjame maitinantį kremą, kurio paskirtis maitinti, o ne drėkinti veido odą). Oda lieka padengta plona maitinančia plėvele. Produktas puikiai tinka šaltesniam metų laikui, taip pat šį galima naudoti kaip naktinę veido kaukę, o turint didesnių su veido sausėjimu susijusių problemų arba atsiradus pirmiesiems odos senėjimo ženklams šį galima naudoti vietoj dieninio kremo.

Ar rekomenduoju? Nors produktas stebuklų nedaro ir vargiai ar šį būtų galima pavadinti vienu mėgstamiausių ar labiausiai rekomenduotnų produktų - kremas atlieka tai, ką žada - maitina ir minkština veido odą. Patogi pakuotė ir priimtina kaina rodo kainos ir kokybės adekvatumą. Įsigyti galima internetu ir Rasa produkcija prekiaujančiose parduotuvėse.

Produkto sudėtis: Aqua, Hydrogenated Polydecene, Prunus Persica (Peach) Kernel Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Sucrose Polystearate, Polyisobutene, Spent Grain Wax, Argania Spinosa Kernel Oil, Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Persea Gratissima Fruit Extract, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Glyceryl Stearate, Glyceryl Oleate, Citric Acid, Sodium Polyacrylate, Sodium Stearoyl Glutamate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite