31.12.15

Dove "Summer Glow" savaiminio įdegio kremo apžvalga

Dar viena dilema, neretai kylanti šventiniu laikotarpiu - ką daryti su pamėlusiu ir saulės kurį laiką nemačiusiu kūnu? Skrudinti ir odą kankinti soliariumuose? Naudoti purškiamą įdegį? Savaiminio įdegio kremus? Šį kartą apžvelkime būtent paskutinę opciją - nebrangų ir paprastą variantą, kurį nesunku atlikti kiekvienos namuose - savaiminio Dove Summer Glow kremo naudojimą.

Kremas turi nepaprastai lengvą konsistenciją, puikiai ir labai lengvai įsigeria į odą, ši tampa nepaprastai minkšta ir švelni - kremas savo maitinimo ir drėkinimo funkciją atlieka ne prasčiau, nei visos kitos Dove kūno priežiūros priemonės. Tačiau šalia odos puoselėjimo ir minkštinimo ši pamažu įgauna saulės nubučiuotos odos efektą.

Pirmą kartą išmėginus produktą tikėjausi pamatyti nelygius dryžius, vulgarią oranžinę spalvą ir kitus minusus, kuriais paprastai esame įpratusios skūstis, kuomet kalba pasisuka apie savaiminio įdegio priemones. Laimei, nė vieno iš išvardintų minusų pastebėti neteko - kremas pasiskirstė labai tolygiai (konsistencija pakankamai skysta, tad skirstyti taip pat paprasta), oda tapo švelniai intensyvesnės spalvos nei buvo iki tol. Tiesa, reikia pripažinti, jog kremą naudojau vasaros metu, kuomet buvo kitų būdų pasiekti tikruosius saulės spindulius, tačiau akivaizdu, kad priemonė iš tiesų verta dėmesio. Norint šią naudoti ant visiškai baltos kūno odos patarčiau kremą maišyti su kitu lengvu kūno losjonu santykiu 1:1, išvengsite nepageidaujamų savaiminio įdegio kremų niuansų, o tokiu būdu odą lepinant kiekvieną dieną ši po savaitės atrodys lengvai rustelėjusi (nieko drąstiško ar ekstremalaus).

Taip pat reikia paminėti, jog priemonė po poros dienų nenusilupa plėmais ar dėmėmis, įdegis pamažu planuasi, tačiau nykdamas tai daro labai natūraliai ir vientisai.

Ar rekomenduoju? Tikrai taip. Produktas puikus ne tik dėl savo savaiminio įdegio funkcijos, bet ir kaip paprastas, tačiau labai kokybiškas kūno losjonas. Įsigyti galite visose Dove produkcija prekiaujančiose parduotuvėse.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite