24.12.15

MAC "Electric Cool Super Watt" akių šešėlių apžvalga

MAC "Electric Cool Super Watt  - dar viena opcija ieškant idealaus šventiškai šampaninio akių dailei skirto produkto. Šį kartą visa garbė skiriama MAC Electric Cool Super Watt akių šešėliams. Pastarieji parduodami po vieną spalvą, kolekcijoje galima rasti net 16 skirtingai žibančių atspalvių, kurių tarpe pavyks atrasti ne tik šokiruojančias, bet ir neutralias bei klasikiniam makiažui sukurti tinkančias spalvas.

Negalima nepaminėti neįprastos produkto tekstūros. Pastaroji neįprastai minkšta ir švelni, tarytum satininė. Iš tiesų šešėliai pasižymi unikalia tekstūra - geliniu pagrindu pagaminto kremo. Ir visgi, švelni tekstūra aplikuojasi nepaprastai lengvai (lengviausia šiuos aplikuoti pirštais, mat aplikuojant šepetėliu pastarasis sunkiai "paima" gelio pagrindu pagamintą produktą), o naudojant skirtingas makiažo padengimo technikas galima išgauti skirtingo intensyvumo rezultatus (naudojant makiažo fiksatorių spalva tampa ryškesnė, intensyvesnė ir turinti daugiau perlamutrinio pigmento; naudojant šešėlį be pagalbinės priemonės galima išgauti paprastą šampaninį atspalvį).

Spalva taip pat puikiai gali pasitarnauti kaip produktas skruostikauliams išryškinti (highlighteris), antakių linijai pabrėžti, akių kampučiams bei žvilgsniui pagilinti ar virš viršutinės lūpos - vizualiam lūpų putlinimui. Visas panaudojimo spektras - fantazijos ir asmeninių preferencijų reikalas.  Kandagi produktas pardavinėjamas po vieną, šį lengva nešiotis kosmetinėje bei turėti net toms, kurios nemėgsta didelių šešėlių palečių.

Ar rekomenduoju? Tikrai taip. Produktas universalus, tinkantis bet kokiam veido atspalviui ar gymiui, taip pat lengvai pritaikomas kasdien bei progomis.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite