11.12.15

Too Faced "Candlelight" blizgios pudros apžvalga

Too Faced - vienas tų prekinių ženklų, kurių pardavimų sėkmę nulemia ne tik produktų kokyvė, bet ir patrauklus ir akį traukiantis įpakavimas. Net turint skirtingą grožio suvokimą ir patrauklumo standartą, Too Faced visuomet turi ką pasiūlyti net išrankiausioms pirkėms. Kaip žinia, pastarasis prekinis ženklas pasitraukė iš didžiųjų Douglas prekinių ženklų gretos, tačiau priemones vis dar galima įsigyti internetinėse kosmetikos prarduotuvėse - kosmetika.lt, topbeauty (tiesa, iš pastarojo Too Faced gaminiai kuriam laikui taip pat išimti, tačiau bereikia tikėtis, jog artimiausiu metu šie grįš į rinką ir toliau džiugins pirkėjų akis).

Šį kartą pakalbėkime apie labai šventiškai pasipuošusią Candlelight šviesinančią pudrą. Pastaroji socialinėse medijose ir makiažo meistrų gretose neretai vadinama highlighteriu  (angl. highlighter) ar shimmeriu (angl. shimmer powder). Kaip ir galima tikėtis iš tokio produkto, pastarasis suteikia lengvo švytėjimo veidui, tad puikiai tinka ypatingoms progoms, šventėms ar vakariniui makiažui susikurti.

Produktas turi be galo patrauklų įpakavimą, platų ir labai kokybišką veidrodėlį, pakankamai kompaktišką dėžutę, telpančią bet kurioje rankinės kišenėje, taip pat įpakavime yra papildoma kempinėlė, kuria galima naudotis aplikuojant produktą (visgi to daryti nepatariu dėl higieninių sumetimų bei netinkamo aplikavimo būdo; geriausia priemonę aplikuoti kosmetiniu skaistalų ar kitu siauru šepetėliu). Priemonę galima naudoti įvairioms veido vietoms pašviesinti - virš lūpos, po antakių linija, ant akių vokų, ties skruostikauliais, ant nosies.

Pudros kiekis standartinis, tačiau specifinis šios panaudojimas garantuoja, kad pastaroji bus naudojama nepaprastai ilgai - pakanka vos poros brūkštelėjimų visam veidui pagyvinti. Tiesa, reikia pripažinti, jog pastarasis produktas - ne visuomet tinkamas mišrios ar riebios odos savininkėms. Kaip žinia, pastarųjų veido oda natūraliai linkusi išskirti didesnį riebalų kiekį, tad papildomas blizgučių kiekis ant veido gali atrodyti labai nepatraukliai.

Ar rekomenduoju? Taip, jei ieškote subtilaus švytėjimo suteikiančio produkto ir neturite didelių problemų su kasdieniu veido odos blizgėjimu dienos metu. Produktas tarnaus itin ilgą laiką ir pades sukurti švytinčio veido efektą nepriklausomai nuo odos būklės ar odos atspalvio.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite