11.12.15

Urban Decay "Naked" šešėlių paletės apžvalga

Artėjant pačioms gražiausioms ševntėms metuose smagu pakalbėti ne tik apie produktus, kurie padėtų pasipuošti švenčių metu, bet ir apie tuos, kurie galėtų būti puikiausia dovana sau. Viena tokių - visų merginų trokštama Urban Decay Naked paletė. Šį kartą apžvelgsiu pirmąjį Naked leidimą, nors šiuo metu gamintojas siūlo tris Naked variacijas (trečioji skelbiasi turinti patobulinintą formulę bei rausvu atspalviu grįstas spalvas). Kodėl nusprendžiau apžvelgti primąjį Naked leidimą? Nes dažnaisiai pirmtako sėkmė nulemia tolimesnį linijos sėkmingumą bei pardavimus. 

Tad kas tokio stebuklingo slepiasi nuogu pavadinimu užvadintos paletės viduje? Paslaptis labai paprasta - ideali matinių ir blizgių šešėlių kombinacija. Patelė prasideda nuo dieniniam makiažui draugiškų švelniai šampaninių atspalvių (su subtiliais blizgučiais ir matinių) ir baigiasi tamsiomis intensyviomis spalvomis, puikiai tinkančiomis bet kokiai dūminių akių variacijai sukurti. Atspalviai nuostabiai pritaikyti toms, kurios nori turėti visas akių dailės priemones vienoje vietoje. Stebėtina ir netikėta, tačiau paletėje esantis šepetėlis taip pat puikiai pritaikytas kasdieniam naudojimui - paprastai aplikatoriai tarnauja tik kaip dailus atrobutas, o ne grožio įrankis. Šį kartą Urban Decay gamintojai maloniai nustebino pridėdami naudojimui pritaikytą šešėlių aplikatorių.

Taip pat reikia pripažinti, jog šešėlių pigmentacija ir kokybė lenkia daugelį kitų brangių firmų. Šešėliai puikiai pigmentuoti, o puikiai sukurta formulė leidžia šiuos ant akių vokų paskisrtyti itin tolygiai ir lengvai.Ir visgi, net ir puiki šešėlių kokybė neleidžia šių naudoti be akių šešėlių bazės/pagrindo.

Vienintelis niuansas, nuoširdžiai erzinantis kiekvieną kartą naudojant paletę - minkštas ir švelnus pakuotės įpakavimas. Mikroplaukeliuose, kuriais papuošta visa dėžutė, kiekvieną dieną kaupiasi nemažas kiekis dulkių, nepriklausomai nuo to, kurioje kambario vietoje laikoma paletė. Didesnėms perfekcionistėms ar eilinėms tvarkos gerbėjoms šis faktas gali pakišti koją renkantis idealią paletę.

Ar rekomenduoju? Neabejotinai taip. Šešėlių spalvos nepaprastai tinkamos bet kokio gymio merginoms, nepriklausomai nuo akių ar plaukų spalvos. Gaila, tačiau iki šiol šio nuostabaus gaminio Lietuvos parduotuvėse pastebėti nepavyko, tad paletės ieškoti teks užsienyje (Europos šalyse parduodamos Sephora parduotuvėje), taip pat galima užsisakyti internetu.

Yra merginų, kurios į tokio pobūdžio grožio produktus žiūri kaip į investiciją; kitoms reikia progos, o Kalėdos - laikotarpis, kai pastaroji paletė gali turėti savo šansą atsidurti ant jūsų grožio stalelio!

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite