9.2.16

BE:YU lūpų dažų apžvalga

Niekuomet nebuvau didelė Be:Yu kosmetikos gerbėja. Nežinia dėl ko: galbūt dėl nepaaiškinamai aukštos kainos ir ne visuomet atitinkamų kosmetinių poreikių, mano akys niekuomet nekrypdavo į šį stendą Kosmada ar Kristiana parduotuvėse. Tinklaraščio veiklos vykdymas suteikia progų išbandyti net ir tai, ką iki šiol parduotuvėse sėkmingai ignoruodavau. Be:Yu kosmetika - viena jų.

Šį kartą apžiūrėsime Be:Yu lūpų dažus. Gaila, tačiau ant pakuotės nėra nei linijos pavadinimo, nei spalvos vardo, tačiau lūpų dažai turi 569 numerį, kuris, tikriausiai, ir yra atspalvio numeracijos būdas. Produktas lengvai moteriškos rausvos spalvos. Kodėl lengvai moteriškos? Dėl savo klasikinės formuluotės. Priemonėje yra visiškai nematomų blizgiųjų dalelių. Pastarosios pernelyg mažos, kad lūpdažį būtų galima vadinti perlamutriniu, tačiau pakankamai matomos, kad neapsiverstų liežuvis šį vadinant matiniu. Tai - nemirštančios klasikinės lūpdažio formuluotės pavyzdys.

Produktą galėtų naudoti nuo jaunesnių merginų iki į pensiją išėjusių močiučių - ant kiekvienos jų priemonė atgimsta skirtingoje amplua. Konsistencija pakankamai maloni, produktas tepasi lengvai, pakanka vieno sluoksnio, norint dramatiškesnio efekto produktą galima sluoksniuoti. Lūpų dažai nesausina lūpų, tačiau turint sausas lūpas, kaip ir daugelis spalvotų lūpų produktų, išryškina sausesnes vietas, tad lūpų makiažas neatrodo labai dailiai. Prieš naudojimą būtina pasirūpinti, kad lūpos neturėtų jokių šerpetojimų ar nelygumų, kitu atveju visas darbas nueis perniek.

Ar rekomenduoju? Taip, jei jūsų paieškose nemirštanti lūpų dažų klasika. Ne - jei turite problematines lūpas ar ieškote ypatingai egzotiško lūpų produkto.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite