9.2.16

Skin Food "Buckweat Loose Powder" birios pudros apžvalga | AZIJOS GROŽIO PASLAPTYS

Skin Food Buckweat Loose Powder savo pavasinimo  nusipelnė ne dėl dailaus įpakavimo ar gudraus stragetinio marketingo. Tai - biri veido pudra iš grikių. Stebina? Neturėtų. Korėjietiško prekinio ženklo Skin Food kosmetinės priemonės sukurtos iš natūralių priemonių, kurias paprastai esame įpratusios matyti savo šaldytuve.

Pastaroji pudra užsieniečius (tokius, kaip aš) visų pirma vilioja savo unikalia ir be galo dailia išvaizda bei įpakavimu. Yra du pudros atspalviai - baltos ir natūralios (europietiškai - baltos). Produktas suteikia lengvą pudrinį padengimą, tačiau jokiu būdu nieko nemaskuoja. Pudra ant veido jaučiama, tačiau jausmas pakankamai malonus, tad galvoti apie sunkų jausmą, jaučiamą ant veido dėl kosmetikos tikrai nereikia.

Nors priemonė nesukurta veido odos maskavimui ir norint užmaskuoti veido trūkumus teks naudoti kitas priemonės, produktas idealiai tinka makiažo fiksavimui ir užbaigimo darbams. Makiažas ant veido naudojant šią priemonę išlieka kur kas ilgiau, taip pat sukuriamas matinis efektas. Ypatingai produktas tiks riebesnę odą turinčioms merginoms, kovojančioms su veido blizgėjimu dienos metu. Pudra sugeria nemažą dalį riebalų, tad veidas atrodys šviežias ilgesnį laiką.

Pudra pasižymi labai maloniu, tačiau šiek tiek parfumuotu kvapu. Pats produkto veikimas prilygintinas garsiajai Laura Mercier Invisible Loose Setting Powder, žinoma, su nemažu kainos privalumu ir skirtumu. Sąlyginai žema kaina(apie 10$), nepaprastai didelio produkto kiekio (23gr),  lengvu pudriniu dengimu.

Ar rekomenduoju? Neabejotinai taip, jei ieškote makiažo užbaigimui tinkamo produkto ir planuojate šį laikyti kaip kambario dekoraciją - pakuotė kompaktiškumu nepasižymi. Svarbiausia prisminti, jog produktas turi itin stiprų rožių kvapą ir nėra sukurtas stipriam maskavimui.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite