25.2.16

Bioderma "Atoderm" intensyviai maitinančio dušo aliejaus apžvalga

Prieš geras porą savaičių vykusiame Bioderma susitikime pavyko susipažinti su naujiena grožio rinkoje ir mūsų vaistinėse - Bioderma "Atoderm" intensyviai maitinančiu dušo aliejumi. Pastarasis pristatytas vienu uinversaliausių bei nepamainomų produktų sausos odos savininkėms.

"Atoderm" linija sukurta atopinei ir ypač sausai odai puoselėti, šiuo atveju - plauti, tačiau nesudarkyti apsauginio odos barjero bei padėti šiai išlaikyti savo stangrumą, minkštumą ir švelnumą. Priemonė tinkama kasdieniam naudojimui duše, produktas aprašomas tinkamas tiek kūnui, tiek veidui, tiek vyrams, tiek moterims, dėl švelnios sudėties tinkamas net kūdikiams (!).

Odai švelnus prausimas svarbus dėl dviejų priežasčių - oda paprastai yra mažiau apsaugota (t.y pakankamai jautri aplinkai), taip pat ši yra labai pralaidi išoriniams dirgikliams. Dėl šių priežasčių į odos priežiūrą, o tuo pačiu ir šios prausimą, reikėtų atkreipti daugiau dėmesio, nei esame jo skirti - ypatingai kūno odai. Neretai kūno oda gauna tiek, kiek akys nuolaidų mato Maxima lentynose, o produktų pasirinkimas paprastai priklauso nuo aromatų gausos.

Bioderma siūlo aliejaus pagrindu pagamintą dušo aliejų ne tik veidui, bet ir visam kūnui prausti. Produktas iš tiesų unikalus - unikali šilkinė tekstūra, kurią apibūdinti sudėtinga; lengvas produkto paskirstymas, nesudėtingas šio pašalinimas vandeniu. Produktas nėra lipnus, nedirgina akių, jame nėra parabenų, dažiklių ar muilų. Trečdalį produkto sudaro augaliniai biolipidai ir glicerinas . Likusi dalis - ypač švelnūs prausikliai -  nejoniniai ir amfoteriniai plovikliai.

Iš eilinio vartotojo pusės reikia pažymėti, jog naudojant produktą jaučiamas begalinis komfortas. Aliejus turi savitą, tačiau be galo lengvą ir silpną aromatą, kuris primena apie dermatologines priemones. Produktas puikiai drėkina ir minkština odą, ši tampa tokia švelni, jog po prausimosi aliejumi šios nereikia tepti jokiais kremais ar losjonais.

Tiesa, naudojant produktą veidui reikėtų turėti omenyje, jog tai - odą puoselėjantis ir tausojantis prausiklis, o ne makiažo valiklis, tad norint naudoti produktą veidui reikėtų nepamiršti prieš tai veido nuplauti standartine prausiamąja priemone. Atoderm priemonė gali tapti papildomu produkto odos elastingumui išlaikyti.

Taip pat reikėtų atkreipti dėmesį, jog priemonė subalansuota ir geriausiai tinka sausai, jautriai ir atoderminei odai, tad riebesnės odos savininkėms produktą reikėtų naudoti itin akylai.

Ar rekomenduoju? Taip, jei priemonės kaina atitinka jūsų pajamas. 200ml kaina apie 11 € (planuojama į prekybą išleisti ir 1l talpos priemonę). Produktas iš tiesų suteikia nepaprastą prabangos jausmą ir leidžia vonios malonumais mėgautis dar labiau.

Produkto sudėtis: AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, SODIUM COCOAMPHOACETATE, LAURYL GLUCOSIDE, COCO-GLUCOSIDE, GLYCERYL OLEATE, CITRIC ACID, PEG-90 GLYCERYL ISOSTEARATE, FRAGRANCE (PARFUM), MANNITOL, POLYSORBATE 20, XYLITOL, LAURETH-2, RHAMNOSE, NIACINAMIDE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, TOCOPHEROL, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, LECITHIN, ASCORBYL PALMITATE. [BI 725]

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite