25.2.16

innisfree "Jeju volcanic black head out balm" poras valančio balzamo apžvalga | AZIJOS GROŽIO PASLAPTYS

Dar vienas niekur negirdėtas kosmetinis stebuklas - balzamas, valantis veido inkštirus. Innisfree korėjietiškas prekinis ženklas puikiai žinomas ne tik Pietų Korėjoje ar Azijoje, bet ir visoje Amerikoje dėl savo natūralių ingredientų, aplinką tausojančių pakuočių bei socialinio atsakingumo akcijų. Ne mažiau gerų atsiliepimų galima išgirsti ir apie šios firmos priemones.

Innisfree pagrindinė koncepcija - natūraliai išgaunamų gamtos turtų panaudojimas kosmetikos bei grožio priemonių gamyboje. Dauguma ingredientų išgaunami populiarioje pietuose esančioje kurortinėje Jeju saloje, turtingoje ne tik savo kraštovaizdžiais, bet ir unikalia gamta ir puikiu ingredientų asortimentu.

Šiandienos produktas aprašomas kaip inkštirus naikinantis balzamas, kurio naudojimas itin primityvus: tereikia nedidelį balzamo kiekį užtepti ant probleminės vietos (dažniausiai nosies, smakro zonoje) ir intensyviai masažuojan priemonę 3-5 minutes "ištirpdyti" visus inkštirus bei kitus porose esančius nešvarumus. Skamba per gerai, kad būtų tiesa? Tikrai taip. Tačiau reikia nepamiršti, jog tai - korėjietiška kosmetika, žadanti kur kas platesnį efektų spektrą, nei esame įpratę matyti vakaruose.

Balzamas primena įprastinį aliejaus pagrindu pagamintą balzamą. Balkšvos spalvos produktas galėtų būti palaikytas paprasčiausiu sukietėjusiu kokosų aliejumi. Visgi, kvapas išduoda, jog tai - kažkas ypatingo. Aromatas, kaip ir pridera daugeliui Innisfree priemonių, žolinis, tad patiks tikrai ne visoms. Tačiau priemonė žada stebuklus, tad kvapas šiuo atveju neturi jokios prioritetinės pozicijos.

Produkto konsistencija itin švelni, nors balzamas indelyje atrodo visiškai kietu kūnu, susiliejus su pirštuose esančia šiluma šis pakinta ir sušvelnėja iki idealios tekstūros, tinkamos veido aplikacijai. Produktu masažuoti problematines vietas panakamai lengva ir net malonu. Tiesa, neturint daug kantrybės atlikti procedūrą gali pasirodyti neįmanoma - nors instrukcija nurodo priemonę trinti į inkštirus turinčią vietą apie 5minutes, internetiniai atsiliepimai rekomenduoja netaupyti savo laiko ir ritualą atlikti iki 15minučių.

Gautas rezultatas, kaip ir buvo galima nuspėti iš praždių, nėra nieko stebuklingo. Lengvas aliejinis balzamas tikrai nepanaikins inkštirų, tačiau priemonėje esantys komponentai inkštirus sutraukia ir šie tampa vizualiai smulkesni bei mažiau matomi. Taip pat oda tampa minštesnė, tad likusius inkštirus pašalinti mechaniniu būdu (aka spaudant inkštirus sterilioje aplinkoje) kur kas lengviau.

Ar rekomenduoju? Taip, jei turite didelių problemų su užsikimšusiomis poromis bei inkštirais. Be abejonės inkštirai po vieno panaudojimo neišnyks, tačiau tokią priemonę įvedus į kasdienės odos priežiūros rutiną ši taps kur kas skaistesnė ir švaresnė.

Produkto sudėtis: MINERAL OIL, CETYL ETHYLHEXANOATE, PEG-20 GLYCERYL TRIISOSTEARATE, POLYETHYLENE, TOCOPHERYL ACETATE, CITRUS UNSHIU PEEL EXTRACT, ORCHID EXTRACT, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, CAMELLIA JAPONICA LEAF EXTRACT, OPUNTIA COCCINELLIFERA FRUIT EXTRACT, CAPRYLYL GLYCOL, GLYCERYL CAPRYLATE, VOLCANIC ASH, SILICA, FRAGRANCE, PHENOXYETHANOL

1 comment:

  1. Anonymous28.7.16

    Labas, labai sudomino ši priemonė, gal žinai kur ją galima įsigyti?:)

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite