11.2.16

Guerlain "Lingerie De Peau BB Beauty Booster" BB kremo apžvalga

Ne paslaptis, jog BB kremų indusrija užgožė įprastinių kreminių pudrų industriją. Tikriausiai ne be reikalo - BB kremus lengva naudoti, paskirstyti, šie greičiau ir lengviau prisitaiko prie veido atspalvio bei suteikia natūralesnį pudrinį efektą. Kad ir kaip bebūtų, maskuoja pakankamai.

Šiandien apžvelgiamas Guerlain Lingerie De Peau BB Beauty Booster BB kremas, kurį gamintojai pavadino ne BB kremu, o grožio puoselėtoju. Pavadinimas be galo skambus ir daug žadantis, bet akivaizdu, jog tai - tik graži marketinginė strategija.

Produktas gaminamas nestandartinės 40ml talpos pakuotėje, turi  SPF30/PA+++  apsauginius filtrus, kurie pakankamai stiprūs, kad apsaugotų odą nuo žalingo aplinkos poveikio. Tubelė turi labai kokybišką ir tinkamai produktą paskirstantį dozatorių. Pakuotės forma labai patogi, tad produktą galima naudoti iki paskutinio lašo - nė vienas mililitras nebus iššvaistytas veltui.

Priemonė pakankamai stipriai parfumuota, kaip ir daugelis Guerlain kosmetikos produktų - kvepia Guerlain gaminamais kvapais. Priešingai, nei daugelis parfumuotų produktų, BB kremas savo kvapą išlaiko itin ilgai. Priemonę šiek tiek sudėtinga fiksuoti kitomis priemonėmis (dėl tirštesnės tekstūros).

Kremo tekstūra sąlyginai tiršta, tačiau šią paskirstyti ant veido odos itin lengva. Produktas į odą susigeria per porą akimirkų, oda lieka gaivi ir šviežia be jokio sunkumo efekto. Visam veidui padengti pakanka pusės paspaudimo. Kremas labai ekonomiškas ir taupus - nedidelis kiekis priemonės puikiai padengia odą, tad šio nereikia sluoksniuoti. Ir nors tai BB kremas, o ne kreminė pudra - maskavimas pakankamai stiprus, turint nedidelių veido nelygmų šios priemonės gali pakakti.

Ar rekomenduoju? Tikrai taip. Kremas tinkamas kasdieniam naudojimui, išgaunamas efektas labai natūralus, tačiau tuo pačiu kokybiškas. Priemonė puikiai atlieka savo darbą. Vienintelis niuansas - itin intensyvus kvapas, kuris patikti gali ne visoms.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite