11.2.16

PUPA "Miss Pupa Velvet Matt" lūpų dažų apžvalga

Ne paslaptis, jog PUPA produkcija prieš gerus pusantrų metų pasigvelbė ir mano širdį. Kosmetika verta ne tik didelio dėmesio, bet ir kuo didžiausios meilės. Kiekvienas produktas, sezoniškai atėjęs į kolekciją, turi tam tikrų unikalių ir vartotojams aktualių savybių, tad nuobodžiauti nėra kada. Šį kartą PUPA kolekcija pasipildė matine lūpų dažų kolekcija. Du atspalvius iš Velvet Matt lūpų dažų kolekcijos pavyko gauti ir man.

Kolekcijoje yra 16 atspalvių - nuo ryškiai rožinių iki neutralių rusvų, tad išsirinkti nėra sudėtinga. Produktas pasižymi puikia ilgai ant lūpų išsilaikančia formuluote, nors dienos metu priemonę, kaip ir kitus lūpų produktus, patartina aplikuoti ar pakoreguoti iš naujo. Formuluotėje yra maitinamųjų komponentų, neleidžiančių išsausinti lūpų. Tai - itin aktualu renkantis matinio užbaigimo lūpų dažą.

Produkto formuluotė labai švelni ir maloni, priemonė lengvai tepasi, dažų forma pritaikyta lūpų formai, tad naudoti šiuos lengviau nei įprastinius cilindrinės formos dažus. Lūpų dažų sudėtyje nėra parabenų, tad naudoti juos saugu.

Dažai turi švelnų pudrinį kvapą, pastarasis išsigaruoja po gero pusvalandžio, tad tikrai neerzina uoslės ar negadina nuotaikos. Lūpų dažai pateikiami labai dailioje metalinėje sofistikuotoje pakuotėje. Dažų pakuotės forma kompaktiška, tad šie puikiai įsitaisys bet kokios formos kosmetinėje.

Įprastinė produkto kaina apie 14,50 €, visus atspalvius galima rasti Lietuvoje, pagrindinėse PUPA produkcijos pardavimo vietose (Kristiana, Kosmada kosmetikos parduotuvėse).

Ar rekomenduoju? Tikrai taip, jei ieškote malonios tekstūros matinio lūpų dažo kasdieniam naudojimui.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite