15.2.16

PUPA "Pure Color Liquid Lipstick" lūpų dažų apžvalga

PUPA Pure Color Liquid Lipstick kolekcijos skysti lūpų dažai - kone didžiausias metų atradimas lūpoms. Kodėl? Nes tepasi kaip įprastinis lūpų blizgis, išlieka kaip lūpų lakas, o gaunamos spalvos intensyvios kaip aukščiausio lygio lūpų dažų. 

Lūpų dažus gamintojas apibūdina labai taikliai - tai - produktas, kurio iki šiol tikrai nebuvo galima dažnai sutikti kosmetikos stenduose, o ant lūpų juntamas efektas itin malonus, nė kiek nesausinantis ir netraukiantis lūpų.

Ir nors sudėties klausimas lieka atviru - akivaizdu, jog stebuklingos, viską viename turinčios formulės kūrimui reikėjo panaudoti nemažą kiekį konservantų bei kitų cheminių dalių - reikia pripažinti, jog priemonė tokia, kad šią lengva įsimylėti vos iš pirmo karto naudojant. Tiesa, produktas dermatologiškai saugus, taip pat savo sudėtyje neturi parabenų.

Produktas nereikalauja apatinio lūpų kontūro sluoksnio, kurį paprastai tenka išgauti naudojant lūpų pieštuką. Kad ir kaip bebūtų, intensyvios spalvos, kaip ir kitų lūpų dažų, reikalauja įgudusios rankos, kad lūpų kontūras būtų nubrėžtas idealiai.

Ar rekomenduoju? Tikrai taip. Šiuo metu kosmetiniame stalčiuje guli du atspalviai ir artimiausiu metu planuoju šiuos papildyti mažiausiai dar dvejais!

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite