26.2.16

MAC "Lustre Lipstick Gossamer Wing" lūpų dažų apžvalga

Šiandienos įrašas apie produktą, kurio nesinorėtų rekomenduoti niekam. Tačiau šį kartą anti-rekomendacijos kyla ne dėl blogos priemonės formuluotės, sausinančio efekto ar kitų niuansų, mušančių lūpų dažų kokybę.

MAC kosmetika, kaip žinia, garsėja savo pigmentuotais produktais, ryškiomis spalvomis ir nepaprastu podiuminiu makiažu, kurį galima sukurti naudojant šio prekinio ženklo kosmetiką. Kaip taisyklė paprastai tokio pobudžio dekoratyvinė kosmetika stipriai vargina odą ir nėra rekomenduojama naudoti kasdien.

MAC lūpų dažai nuo seno garsėja savo ryškiomis spalvomis, sviestinėmis tekstūromis, maloniu pojūčiu, sąlyginai patraukliu kvapu ir dailiomis pakuotėmis. Kad ir kaip bebūtų, to paties (išskyrus pakuotę) negalima pasakyti apie  Lustre Lipstick linijos "Gossamer Wing" atspalvį. Kodėl? O gi produktas tiesiog nedaro nieko, ko negalėtų padaryti eilinis lūpų balzamas.

Pakuotėje Nude atrodanti spalva ant lūpų nepasireiškia niekaip - produktas ant odos neturi jokio pigmento ar kitų ryškinamųjų savybių, atrodo taip, kaip atrodo bet koks kitas lūpų balzamas, galbūt blizgis (lūpų dažas turi šiokį tokį perlamutrinį spindesį, tačiau ir šis lieka vos vos matomas).

Tikriausiai čia savo apžvalgą reikėtų ir baigti, mat neturiu nieko, ką dar būtų galima pažbėžti kalbant apie šį produktą.

Ar rekomenduoju? Tikrai ne. Lūpų dažas dailiai atrodys lūpų dažų kolekcionierėms, tačiau už tą pačią kainą galima įsigyti kur kas geresnių MAC atspalvių, turinčių ryškesnius pigmentus, o ieškant blizgaus balzamo šį galima įsigyti už prieinamesnę kainą.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite