26.2.16

VASARIO MYLIMIAUSIEJI | 2016

Įrašą norėtųsi pradėti su mintimi, jog laikas skrenda nepastebimai - kaip vakar pamenu tą dieną, kai paskubomis teko rašyti sausio ir vasario mėnesio mylimiausiųjų rubrikas 2015 metais. Tuo metu teko blaškytis tarp Vilniaus ir Milano, o įrašus kartais ruošti skrendant lėktuvu.

Taip pat norėtųsi paminėti, kodėl tinklaraštyje nepavyko išvysti 2015 metų gruodžio, 2016 sausio ir bendro metų mylimiausiųjų įrašo. Tam pasiteisinimas labai paprastas - tuo periodu ne tik nebuvo galimybių įrašams rašyti, bet ir gyvenimo ritmas į gyvenimą neatnešė nė vieno kosmetinio produkto, kuriuo norėtųsi pasidalinti - kone du mėnesius gyvenau kur kas asketiškiau nei buvau įpratusi - be tūkstančio kremų buteliukų, milijono skirtingo atspalvio lūpų dažų ar vienodą efektą suteikiančių iluminuojančių produktų. Jei būtų reikėję rašyti sausio mylimiausių rubriką, šioje būtumėte išvytusios dezodorantą, dantų pastą, krūvą kremų ir prausiklių mėginukų (įprastai skirtingų firmų) ir vienintelį turimą blakstienų tušą, kuris retai buvo naudojamas. Būtent taip bėgo gyvenimas atostogaujant Azijoje.

Tačiau praėjus geroms trims savaitėms nuo grįžimo tenka grįžti ir į grožio pasaulį, kurį taip sėkmingai pavyko primiršti. Laimės šūksnius išvydus krūvą naujų kremų, kuriuos norisi išmėginti, užgožia viduje tvyrantis sąžinės balsas, kuždantis, kol gyvenant Pietų Korėjoje grožio priemonėms teko išleisti kone keturženklę pinigų sumą. Kad ir kaip bebūtų, mėnesio mylimiausiuosius atrinkti itin sunku - vienu metu išmėginti norėjosi viską, tuo pačiu norėjosi apie produktus turėti gerai suformuotą ir tvirtą nuomonę. Dėl šios priežasties nemaža nuostabių produktų vis dar lieka testavimo stadijoje, o daugelis mėnesio mylimiausiųjų - laiko patikrinti produktai, tarnaujantys jau nebe pirmą mėnesį.

Clinique Smart Custom Repair Eye Treatment - jau aprašytas produktas, kurio efektyvumui nusakyti ko gero trūksta žodžių. Visą gyvenimą prasiskundus pavargusiais, pavargusiais ir patamsėjusiais paakiais pradėjus naudoti šią priemonę problema tiesiog dingo. Negana to, paakių oda tapo akivaizdžiai šviesesnė ir švytinti. Telieka tikėtis, jog priemonė parduodama ne limituotoje kolekcijoje ir kremą bus galima rasti ištisus metus.

Estee Lauder Double Wear kreminė pudra  - dar vienas produktas, aprašytas tinklaraštyje prieš gerą pusmetį. Pastarosios efektyvumu ir kokybe nusivilti neteko nuolatos. Būtent šios pudros tenka griebtis, kuomet nesinori jokių nesusipratimų išbandant naują pudrą. Priemonė tiesiog idealiai prisitaiko prie odos atspalvio, lengvai pasiskirsto, užtektinai maskuoja, išlieka vietoje kone visą dieną ir puikiai tinka riebesnei į blizgėjilą linkusiai odai.

The Face Shop Spot Corrector - jau aprašytas spuogų korektorius. Ir nors šį įsigyti pavyko visiško atsitiktinumo dėka, būtent šiam produktui reikia dėkoti, jog iš Azijos pavyko grįžti sveiku, spuogų neišvargintu veidu. Taip pat efektyviai spuogelius šis gelis naikina ir Lietuvoje. Kompaktiška pakuotė puikiai tinka kelionėms, o žema kaina įkandama visoms.

Auritaum Jelly Tint Bloody Saphire - dar vienas korėjietiškas kosmetinis stebuklas, kurio eilė tinklaraštyje dar nežinoma. Kaip ir nurodo pavadinimas, tai - lūpų markeris, dažantis lūpas intensyvia tamsaus kraujo spalva. Ir nors lūpos nuo panašaus pobūdžio produktų stipriai kenčia (t.y skilinėja ir lupasi), rezultatas gali pasirodyti to vertas. Intensyvi spalva, atrodanti tarytum antra oda!

Tom Ford Velvet Orchid kvepalai vis dar liko vienais mylimiausių ir tokiais, kurie iš dalies galėtų apibūdinti mano pačios asmenybę. Vienas geriausių to įrodymų - nebe pirmas butelaitis, glūdintis kvepalų lentynoje.

Estee Lauder Lip Laquer lūpų lakas - dar viena puiki lūpas puoselėjanti priemonė, priešingai nei Auritaum lūpų markeris, visiškai šių nesausinanti. Nepakartojama formulė leidžia produktą laikyti vienu geriausių lūpų gaminių.

Vasaris buvo vienas aktyviausių mėnesių grožio priemonių paieškoms. Galbūt dėl to, kad šiuo metu stalčiuose nesutelpa visos kosmetinės ir dekoratyvinės priemonės, kurias norisi ne tik išmėginti, bet ir panaudoti ilgiau. Kad ir kaip bebūtų, tikiu, jog kovas į tinklaraštį ir grožio lentynėlę atneš dar daugiau naujienų!

Beauty Blender makiažo kempinėlė - naujai atrasta seniena, kurią aprašiau dar prieš metus, o nustojau naudoti orams atšilus. Produktas tarnauja nepaprastai sąžiningai ir ištikimai, o gaunamas efektas vis dar stebina. Tapšnojimo ritualai daro stebuklus!

Clinique Chybby Lash blakstienų tušas - dar viena Clinique naujiena, prieš savaitę aprašyta tinklaraštyje. Tiesa, produktas mylimiausiu tapo vos po pirmo panaudojimo. Su tušais paprastai draugystė pereina į kažką rimtesnio arba nutrūksta amžiams jau po pirmojo bandymo. Šį kartą produktas išbandymą atlaikė. Dešimt balų, Clinique!

BareMinerals Illuminating Mineral Veil - Iki šiol neaprašyta, tačiau jau kurį laiką turima priemonė. Produktas nepaprastai dailiai iluminuoja skruostikaulius bei bet kur, kur norisi papildomo švytėjimo. Pudra neįprastai skalsi, pakanka nedidelio kiekio, vienintelius niuansas - be proto lengva ir visur skraidanti miltelių konsistencija. Pudrą išbarstyti į orą itin lengva. 

AURITAUM Ginger Sugar lūpų kaukė - dar vienas korėjietiškas stebuklas, prieš kurį laiką aprašytas tnklaraštyje. Kaukė - nepaprastai efektyvus būdas pamaitinti ir per naktį išgydyti lūpas nuo visų neigiamą efektą suteikiančių lūpų dažų ir neigiamo aplinkos poveikio.

Innisfree No Sebum Mineral Powder - kone vienas garsiausių ir geriausiai parduodamų Innisfree produktų. Ir ne be reikalo. Nors iš šios neišvaizdžios pakuotės sunkiai galima tikėtis kažko gero, reikia pripažinti, jog jau po pirmojo panaudojimo priemonė tapo ypatingai svarbia kiekvieno makiažo metu. Tačiau išsamiau - greit laukiančioje priemonės apžvalgoje.

2 comments:

  1. Puikus straipsniukas, norisi daug ką išbandyti... O su kuo plaunate beauty blender'i?:)))

    ReplyDelete
  2. Greta, Beauty Blenderiui plauti turiu specialų plovimo muiliuką, bet iš tiesų plaunu paprastu ūkiniu muilu, išplanua ne prasčiau, o oda nuo to nenukentėjo :) Ūkinis muilas ir pigus, ir lengvai randamas visose parduotuvėse :)

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite