27.2.16

Fenjal "Sensual" ir "Rich" kūno priemonių apžvalga

Fenjal - prekinis ženklas į kurį niekuomet neteko atkreipti dėmesio. Galbūt dėl to, kad šį rasti galima tik tam tikrose parduotuvėse, o galbūt dėl to, kad šio pozicionavimas apsilenkia su žvilgsnio rakursu, kaskart krypstančiu atsidūrus kosmetinėse parduotuvėse. Kad ir kaip bebūtų, pagaliau Fenjal kosmetiką pavyko išmėginti ir man. 

Fenjal Sinnliches Sensual Body Oil kūno aliejus - viena kokybiškiausių ir patogiausių kūno priemonių, kokias yra tekę išmėginti. Ir nors aliejaus nauda kūnui žinoma nuo seno, visgi neretai šio naudojimą riboja nemalonus pojūtis, aplikuojant aliejų. Fenjal atrado gudrų būdą, kaip išvengti to nemalonaus pojūčio įdiegdami į pakuotę patogią purškiamą pompą. Aliejus po kūną sklaidosi itin plonu sluoksniu, tad neerzina riebaluotu jausmu, o rankos po šio ritualo lieka švelnios, tačiau neriebaluotos. Reikėtų paminėti ir ne galo malonų aromatą, kuris pasklinda po kambarį pasipurškus šiuo produktu.

Ar rekomenduoju? Tikrai taip. Kaina kur kas žemesnė, nei būtų galima mokėti už tokios paskirties produktą, o kokybė nenusileidžia patiems brangiausiems kremams. 150ml talpos buteliukas kainuoja apie 9 €.

Fenjal Rich Shower Oil dušo aliejus - dar viena malonumą kelianti kūno priežiūros priemonė. Kvapų terapija, ko gero, viena stipresnių prekinio ženklo pusių, mat aliejus kvepia taip pat nuostabiai kaip ir purškiamasis produktas. "Rich Shower Oil" dušo aliejus pavirsta švelniomis putomis, maitinančiomis ir drėkinančiomis odą. Po maudynių nereikia aplikuoti papildomo kūno kremo ar losjono sluoksnio - oda tampa pakankamai minkšta ir švelni. Sudėtyje esantys vertingų aliejų kompleksas su maitinamuoju vinuogių kauliukų aliejumi bei prabangus gėlių aromatas kiekvieną akimirką duše paverčia malonumo akimirka.
 

Ar rekomenduoju? Akivaizdu, jog taip. Už 200ml teks pakloti apie 6,80 €, o gaunamas efektas privers priemonę įsigyti dar ne kartą.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite