27.2.16

Skin 79 "Super+ BB" BB kremo apžvalga | AZIJOS GROŽIO PASLAPTYS

Pirmą kartą su šio produkto veiksmingumu ir sudėtimi teko susipažinti prieš daugiau nei metus, rašant primąjį kosmetinį įrašą KosmetikosDNR portalui. Tuo metu Azija, o ypatingai Pietų Korėja, atrodė nepasiekiamas pasaulio kampelis, kuriame vargiai kada pavyks atsidurti. 

Produktas nesunkiai randamas didžiosiose kosmetikos parduotuvėse visoje Pietų Korėjoje, kaina pakankamai prieinama kiekvienam, didelis tūris (40g), lengvas dozavimas ir puikus rezultatas - visa, ko galima tikėtis iš tokios paskirties produkto.

BB kremas – tai lengvo drėkinamojo kremo ir gerai maskuojančios, tačiau natūraliai atrodančios kreminės pudros, hibridas, pasak kosmetikos ir veidos priežiūros profesionalų, ne itin tinkamas riebios ir mišrios odos savininkėms. Drėkinančią funkciją atliekantys ingredientai turi kuo geriau įsiskverbtų į giluminį odos sluoksnį, o pudros dalelės – likti viršutiniame odos sluoksnyje.   Pastarosios medžiagos uždengia poras ir neleidžia odai “kvėpuoti”. Rezultatas problematiškos odos savininkėms gali būti užsiteršusi veido oda ir paryškėję nešvarumai porų zonoje. Tačiau taip teigia dermatologai, dirbantys su europietiškomis veido odomis ir turintys vakarietiškų BB kremų naudojimo patirtį. Korėjietiški prekiniai ženklai puikiai žino, ką reiškia riebios veido odos priežiūra ir šiai skiria ypatingai daug dėmesio.
Skin 79 Pastarasis savo “repertuare” siūlo rinktis net iš penkių skirtingam odos tipui tinkančių BB kremo rūšių. Taip, išsirinks kiekviena: nuo sausėjančią ar aknės kankinamą odą turinti iki su pirmaisiais senėjimo ženklais kovojanti. Šį kartą apžvelgiamas riebai/mišriai odai tinkantis BB kremas. Kaip ir žadama, priemonė stipriai balina veido odą. Pastaroji dėl naudojamo adenozino ir arbutino tampa ne tik skaistesnė, bet ir lygesnė. Ir nors būtų naivu tikėtis, kad kremas gali sumažinti raukšleles, pastarosios tampa mažiau matomos ir vizualiai ne tokios gilios. Sudėties sąraše galima aptikti UV filtrų, augančių ne tik nuo ultravioletinių saulės spindulių, bet ir nuo žalingo aplinkos poveikio.

Ir visgi nevalia pamiršti svarbiausios BB kremo funkcijos – natūraliai atrodančio kokybiško maskavimo. “Skin79″ BB kremo maskavimą galima prilyginti stipriausiai maskuojančių makiažo pagrindų ar kreminių pudrų maskavimui. Tirštos, tačiau lengvai įsigeriančios tekstūros dėka priemonė nesubėga net į smulkiausias raukšleles, tad oda lieka padengta šilkiniu pudros sluoksniu. Kremas vietoje išsilaiko iki aštuonių valandų, vėliau jo tiesiog nebelieka.

Kaip ir daugelis korėjietiškų (ir azijietiškų) priemonių, BB kremas pakankamai šviesus ir vargiai tiks bent kiek tamsesnei odai, tačiau lyginant atspalvį su kitais korėjoje įsigytais BB kremais šis pakankamai vakarietiškas ir lengvai tiksiantis natūraliam lietuviškam odos atspalviui.

Vienintelis dalykas, kurį norėtųsi paminėti - ne itin kompaktiška BB kremo pakuotė. Ir nors smagu, jog priemonė turi net 40ml kremo, tačiau net ir tokį kremą buvo galima pateikti kur kas labiau kompaktiškame įpakavime.

Ar rekomenduoju? Taip, jei turite riebią/mišrią veido odą ir ieškote idealiai tinkančio BB kremo, turinčio ne tik odą lyginamųjųu, bet ir maskuojamųjų savybių.

Produkto sudėtis: water, propylene glycol, cyclomethicone, dimethicone, titanium dioxide, isopropyl palmitate, talc, butylene glycol dicaprylate/dicarpate, ethylhexyl methoxycinnamate, dipenterythrityl hexahydroxystearate/hexastearate/hexarosinate, cetyl peg/ppg-1 0/1 dimethicone prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil, arbutin, ethylhexyl salicylate, zinc oxide, magnesium sulfate, polyglyceryl-4 isostearate, adenosine, camellia sinensis leaf extract, madecassoside, aloe barbadensis leaf juice, nelumbo nucifera flower water, triclosan, ceramide 3, cholesterol, lyceum chinense fruit extract, helianthus ammuus (sunflower)extract, cornus officinalis fruit extract, hedera helix extract, dimethicone/vinyl dimethicone crosspolymer, silica, vinyl dimethicone/methicone silesquioxane crosspolymer, portulaca oleracea extract, disteardimonium hectorite, trihydroxystearin, glycosyl trehalose, aluminum hydroxide, aluminum stearate, hydrogenated starch hydrolysate, methicone, tocopheryl acetate, glyrerin, caprylic/capric triglyceride, ubiquinone, hydrogenated lecithin, phytic acid, BHT, fragrance, phenoxyethanol, propylparaben, methylparaben, bytylparaben, iron oxides.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite