8.2.16

MAC "Retro Matte Liquid Lipcolour Fashion Legacy" lūpų dažų apžvalga

Koks Valentino dienos makiažas be raudonų lūpų? Valentino diena, ko gero, viena nedaugelio, kuomet ryškiai raudonas lūpų dažas ant lūpų atrodo itin laiku ir vietoje net nemėgstant ryškių lūpų dažų.

MAC šį kartą siūlo Retro Matte Liquid Lipcolour Fashion Legacy skystus matinius lūpų dažus. Pastarieji atrodo kaip įprastinis lūpų blizgis tūtelėje, tačiau neapsigaukite - šioje blizgio tūtelėje jūsų laukia tikrų tikriausi lūpų dažai. Tie, kuriuos pakanka vos priliesti prie lūpų, kad šios taptų ryškios it braškės.

Produktas vertas dėmesio - malonios formuluotės, lengva aplikuoti ant lūpų, nesausina šių, suteikia matinių lūpų efektą. Solidžios MAC prekiniam ženklui būdingos išvaizdos. Ant lūpų išsilaiko vidutiniškai, tačiau ilgalaikiu rezultatu nepasižymi, tad turint sąlyčių su bet kokiais objektais lūpdažį teks aplikuoti iš naujo bei ištaisyti esamą situaciją. Produktas vietoje laikosi kur kad geriau po apačia lūpas padengus kokybišku lūpų pieštuku.

Ar rekomenduoju? Priklauso nuo to, ko ieškote ir kokia priemonės paskirtis. MAC produktai - visuomet sofistikuotas ir prabangus sprendimas, tad spręsti, ar produktas vertas savo kainos reikėtų atsižvelgiant į savo finansinę situaciją. Kad ir kaip bebūtų - yra kur kas pigesnių alternatyvų.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite