8.2.16

Nail Tek "Intensive Therapy II" nagų stiprintojo apžvalga

Pakalbėkime apie stiprių nagų paslaptis. Akivaizdu, jog kai kurie žmonės apdovanoti stipriais ir tvirtais nagais (pvz. aš), kitiems tenka ieškoti alternatyvų, kaip susikurti sveikų nagų efektą kosmetinėmis priemonėmis. Nail Tek priemonės - ko gero pirmosios, kurios šauna į galvą, norint efektyvaus ir pastebimo rezultato nagų būklėje.

Nieko keisto, jog keliaujant, keičiant skirtingus klimatus bei šalis nagai prarado savo įprastinį stiprumą bei pradėjo lūžinėti, kartais - sluoksniuotis. Ta proga nutariau į pagalbą pasitelkti laiko patikrintą nagų priežiūros priemonę Nail Tek II nagų stipriklį.

Produktas sukurtas minkštiems, besisluoksniuojantiems nagams. Produkte esantis proteinų kompleksas sutvirtina nago sluoksnius tarpussavyje, todėl nagai tampa tvirtesni bei lankstesni. Naudojimosi instrukcijos rekomenduoja naudoti vieną lako sluoksnį kaip lako pagrindą ir vieną - kaip viršutinį nagų lako sluoksnį, kas dieną tepant po papildomą sluoksnį ant nago plokštelės. Praėjus savaitei - nuvalyti. 

Priemonės efektyvumu suagejoti neteko - jau po pirmosios dienos nagai tapo daug tvirtesni, nuo produkto naudojimo pradžios neteko pastebėti naujų sluoksniavimosi ar skilinėjimo požymių. Jau eilę metų būtent pastaroji priemonė tituluojama sveikų bei natūraliai stiprių nagų paslaptimi. Ar veikia? Tikrai taip.

Panaudojus produktą iškyla abejonės, ar tikrai gelinis lakavimas - šio pavasario "must do" sąraše. Galbūt smagu grįžti prie senojo nagų lakavimo būdo?

Kad ir kaip bebūtų, Nail Tek II Intensive Therapy nagų priežiūros priemonę rekomenduoju savo namuose turėti visoms, produktas puikiai tarnaujasi kaip nagų lako pagrindas, viršutinis sluoksnis ar kaip įprastas permatomas nagų lakas, puoselėjantis nagų išvaizdą.

Produktą galima rasti internetinėje topbeauty.lt parduotuvėje, kaina apie 10.50 €.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite