6.2.16

Nature Republic "Aloe Vera" alijošiaus gelio apžvalga | AZIJOS GROŽIO PASLAPTYS

 
Gyvenant Pietų Korėjoje kone kiekvienos savimi besirūpinančios merginos kosmetinėje lentynėlėje visuomet buvo galima rasti naturalų alijošiaus gelį. Paprastai prekinis ženklas šiai priemonei nėra pagrindinis kriterijus - akivaizdu, jog visi prekiniai ženklai gamina panašios sudėties bei veikimo alijošiaus gelio pagrindu sukurtus produktus. Į akis labiausiai krito Nature Republic alijošiaus gelis - pastarasis neretai minimas korėjietiškame Youtube bei grožio bendruomenėse. 

Per pusę metų Pietų Korėjoje teko išmėginti (ir iki dugno sunaudoti) ne vieną alijošiaus gelį, tad apžvalgą ko gero reikėtų bendrinti kaip alijošiaus gelio, o ne konkretaus prekinio ženklo apžvalga.

Alijošiaus gelis nuo seno žinomas kaip vienas geriausių natūralių odos drėkinimo būdų. Pastarasis tinkamas naudoti ne tik viso veido, bet ir paakių (mat yra pakankamai lengvas bei švelnus), kūno ir plaukų priežiūroje. Produktą taip pat galima naudoti kaip skutimosi kremą bei nagus stiprinančią priemonę. Dėl priemonės efektyvumo veidui abejonių nekilo - veidas iš tiesų lieka minkštas, švelnus, maksimalai sudrėkintas ir natūraliai švytinti.

Vienintelis niuansas, naudojant gelį kaip veido kremą nakties metu - priemonė iki galo nesusigeria, tad likučius tenka pašalinti dideliu vandens kiekiu. Galbūt tai ženklas, jog veido oda pakankamai prisotinta deguonies ir ši nėra dehidratavusi, tačiau man, prisiekusiai veido priežiūros priemonių vartotojai, itin norisi pajusti, jog priemonė tikrai įsigėrė į odą.

Tikriausiai didžiausiu atradimu galiu laikyti alijošiaus gelio panaudojimą plaukams. Naudojant gelį pirmą kartą buvo nedrąsu, tačiau jau po pirmo pusvalandžio supratau, jog šis tapo neatsiejama plaukų priežiūros dalimi. Plaukai alijošiaus gelį "suvalgo" akimirksiu; tampa puresni, minkštesni bei įgauna daugiau svorio. Įdomu tai, jog tepant didelį priemonės kiekį šią galima naudoti kaip kaukę palikus gelį plaukuose visai nakčiai. Mažesnį produkto kiekį galima naudoti ant švariai išplautų plaukų (sausų ar drėgnų) prieš formuojant šukuoseną. Gelis plaukus paverčia švelnesniais, minkštesniais, šie mažiau elektrinasi, atrodo kur kas tvarkingiau.

Ar rekomenduoju? Neabejotinai taip. Tai - viena universaliausių bei pigiausių kosmetinių priemonių, kuria džiaugtis gali bet kokio amžiaus, lyties ar socialinio statuso žmonių. Priemonę skirtinguose įpakavimuose taip pat galima rasti ir Lietuvoje, į asmenines rekomendacijas įtraukčiau Vilniaus Universitetinę vaistinę, kurioje gaminamas alijošiaus gelis (tiesa, kiekis kur kas mažesnis, o kaina pakankamai aukšta, kad sustabdytų šio naudojimą plaukams).

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite