7.2.16

Skincode Essentials "Protective day cream" ir "Regenerating Night Cream" kremų apžvalga

Pakalbėkime apie kosmetiką keliaujant arba apie tai, kokių veido priežiūros priemonių reikėtų nepamiršti kelyje. Vienas svarbiausių dalykų - laiko patikrinti ir efektyviu veikimu pasižymintys produktai.

Skincode nuo seno garsėja itin kokybiškais bei inovatyviomis technologijomis bei veikimu pasižyminčiais produktais. Akivaizdu, jog pasitikėjimo prisideda ir tai, jog priemonė priklauso šveicarų tyrėjams.

Šį kartą kelionėje savo veido būklę patikėjau Skincode Essentials Protective Day cream dieniniam kremam ir Skincode Essentials Regenerating Night Cream naktiniam kremui. Pastarieji - idealus efektyvaus veikimo ir neturalaus kvapo.

Būna brangių priemonių, kurių veikimu tenka abejoti ar tenkintis paviršutiniškai, tačiau būna priemonių, kurios vertos kiekvieno savo cento. Skincode kosmetika būtent tokia - kiekvienas išleistas centas atsiperka su kaupu pačioje sverbiausioje vietoje - mūsų odos būklėje.

Priemonės pasižymi itin neutraliomis pakuotėmis, tačiau visas dėmesys Skincode kosmetikoje visuomet skiriamas produktų kokybei bei veikliosioms medžiagoms. "Protective Day Cream" dieninis apsauginis kremas puikiai apsaugo odą nuo žalingų aplinkos veiksnių, taip pat turi SPF12 filtrą kurio keliaujant pakanka su kaupu. Tiesa, dėl apsauginio filtro kremas turi nemalonaus blizgėjimo, kuris riebesnei odai gali suteikti riebumo efektą. Kad ir kaip bebūtų, minėtasis efektas vos po poros minučių pranyksta, oda lieka švelni ir apsaugota. Kremas itin skalsus, konsistencija ideali veido kremui - ne per skysta, ne per tiršta. Kremas puikiai įsigeria į odą, jį lengva aplikuoti bei paskirstyti. "Regenerating Night Cream" naktinis kremas stebina tuo, jog jame nėra naktiniams kremams įprastinio sunkumo ar riebumo efekto. Produktas, kaip ir dieninis kremas, lengvai ir greitai įsigeria į odą, veidas išlieka maloniai švelnus bei pamaitintas. Tiesa, naktiniame kreme nėra apsauginių SPF filtrų, tad vargiai tiktų naudojimui dienos metu; kitu atveju ir pastarasis būtų idealus dieniniam naudojimui.

Ar rekomenduoju? Neabejotinai taip. Skincode kosmetika kelia tik didžiausią pasitikėjimą - priemonės parduodamos pakankamai aukštomis kainomis, tačiau pinigai, išleisti šiai produkcijai atsipirks su kaupu. O į veido odos būklę investuoti visuomet verta.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite