7.2.16

Uoga Uoga "Pagaliau Vėjas plaukuose" plaukų kondicionieriaus apžvalga


"Glotnūs ir žvilgantys, pamaitinti ir sudrėkinti, lengvai šukuojami ir kerintys – tokiais virs tavo plaukai, palepinti plaukų balzamu su bruknėmis ir rozmarinais. Balzamo sudėtyje esantis D-pantenolis drėkins ir glotnins plaukus, simondsijų aliejus padės sureguliuoti plaukų riebumo balansą ir kartu su alyvuogių skvalenu juos maitins. Bruknių ekstraktas suteiks plaukams šilkinio blizgesio, o rozmarinų ekstraktas ne tik dovanos švaros pojūtį, bet ir stiprins plauko struktūrą." - taip savo kūrinį apibūdina Uoga Uoga kūrėjos.
Nereikia nė abejoti - lietuviška kosmetika tobulėja sulig kiekvienais metais; formuluotės tampa pažangesnės, produktai labiau pritaikyti vartotojų poreikiams, o rezultatai kaskart labiau matomi. Kad ir kaip bebūtų, kiekvienas vartotojas turi skirtingų poreikių ir lūkesčių, o plaukų priežiūros priemonių veiksmingumas itin skiriasi prižiūrint juos natūraliomis priemonėmis. Taip nutiko ir šį kartą - pastarasis balzamas iš tiesų labai švelnus bei natūralus, tačiau įpratus plaukus plauti šiek tiek daugiau cheminių ingredientų turinčiais produktais "Pagaliau Vėjas Plaukuose" balzamas su bruknėmis ir rozmarinais  nesuteikia jokio efekto.

Ar rekomenduoju? Taip, jei mėgstate natūralias plaukų priežiūros priemones ir esate įsitikinusios, kad jų veiksmingumo jūsų plaukams pakaks. Kitu atveju rekomenduoju pasidairyti šiek tiek chemijos turinčių produktų.

Produkto sudėtis: Aqua, Cetyl Alcohol, Vegetable Glycerin, Behentrimonium Chloride, Simmondsia Chinensis Oil, Squalane, Panthenol, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Vaccinium Vitis Idaea Fruit Extract, Hypericum Perforatum Extract, Aesculus Hippocastanum Seed Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Mentha Piperita Leaf Extract, Arctium Lappa Root Extract, Alcohol , Tocopherols, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Aroma, Geraniol, Limonene

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite