27.2.16

Skincode "24h de-stress comfort balm" balzamo apžvalga

Skincode Essenctials - pamažu atrandamas prekinis ženklas, garantuojantis skandinavišką asketizmą ir šveicarišką kokybę vienu metu. Akivaizdu, jog gamintojai neteikia didelio dėmesio pakuotėms, tačiau šios atrodo pakankmai profesionaliai, kad šiomis norėtųsi pasitikėti ir patikėti prekiniam ženklui savo veido odos gerovę. 

Skincode "24h de-stress comfort balm" - Intensyviai veikianti drėkinamoji ir raminamoji priemonė, puikiai tinkanti įvairių dirgiklių įjautrintai odai, kurios natūrali apsauga susilpnėjusi. Veikliosios antialerginės medžiagos, esančios padeda nuraminti ir apsaugoti odą, o natūralūs augaliniai aliejai – intesyviai drėkina ir sumažina išsausėjimą. Balzamo paskirtis įvairiapusiška – tinka saulės arba vėjo nugairintam veidui (ir lūpoms), rankoms, kojoms (pvz., keliams) ir apskritai visam kūnui, jį galima naudoti ir dieną, ir naktį.

Produktas neturi jokio kvapo, tad tiks net ir toms, kurios jautriai reaguoja į bet kokius pridėtinius kvapus kosmetinėse priemonėse. Balzamas turi balzaminę, pakankamai tirštą konsistenciją. Ir nors šį paskirstyti nėra taip lengva, kaip galėtų būti naudojant vandens pagrindu pagamintus produktus, tai atsiperka priemonės ekonomiškumui - vienu kartu sunaudojama mažiau priemonės, tad 50ml talpos pakuotės gali užtekti iki pusmečio, priklausomai nuo to, kokiu greičiu ir kam konkrečiai planuojate naudoti priemonę. Tiesa, kremas galioja būtent 6 mėnesius, tad naudoti reikėtų kuo greičiau. Kita vertus, jei kremas po pusės metų bus naudojamas sausoms vietoms, bet ne veido odai, šį drąsiai galima naudoti iki metų ar dar ilgiau.

Ar rekomenduoju? Neabejotinai taip. Net merginoms, nesiskundžiančioms sausėjančia veido odą pravartu turėti panašaus pobūdžio priemonę, ši - tikras išsigelbėjimas bet kokiu gyvenimo atveju.

Produkto sudėtis: Aqua (Water), C 12-20 Acid Peg-8 Ester, Caprylic/Capric Triglyceride, Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Coco-Capryllate/Caprate, Cetyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter Extract, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Argania Spinosa Kernel Oil, Spent Grain Wax, Chondrus Crispus (Carrageenan) Powder, Sodium Carboxymethyl Beta-Glucan, Tocopherol, Sodium Hyaluronate, Cyclopentasiloxane, Potassium Cetyl Phosphate, Carbomer, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Dimethiconol, Disodium Edta, Pentadecalactone, Peg-8, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Citric Acid

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite