28.2.16

Artdeco "Volume Sensation Mascara" blakstienų tušo apžvalga

Be proto smagu apžvelgti kosmetines naujienas, tačiau ne mažiau malonu apžvelgti senus produktus, apie kuriuos niekas nekalba. Šį kartą pasakojimas apie ypatingos apimties ir dramatiškumo suteikiantį Artdeco blakstienų tušą "Volume Sensation Mascara".

Produktas pateikiamas dailioje juodoje pakuotėje su sidabriniais elementais. Indelis pakankamai storas ir, kaip galima numatyti, ne be reikalo. Indelyje esantis aplikatorius itin storas. Nors pats aplikatorius klasikinių šerių (ne guminis), tačiau blakstienas padengia kur kas storesniu ir ryškesniu tušo sluoksniu. Priešingai, nei galima tikėtis, šių nesulipina ir nesuteikia vulgaroko efekto.

Tušas nusivalo pakankamai lengvai (kaip ir daugelį blakstienų tušų - galima pašalinti drungnu vandeniu be jokio blakstienų pašalinimo skysčio). Konsistencija pakankamai gerai, jog šį būtų galim anaudoti iki pusės metų ar ilgiau (dar ilgiau naudoti nerekomenduojama dėl galimų bakterijų, besikaupiančių indelyje).

Tiesa, reikėtų paminėti, jog storas tušo aplikatorius nebūtinai tiks norint pasiekti kiekvieną blakstieną (ypatingai smulkesnes ir trumpesnes), tad asmeninėse rekomendacijose norėčiau pabrėžti, jog šį puiku naudoti kaip antrą (pagalbinį) blakstienų tušą, naudojamą po pirmojo, geriau pasiekiančio menkutes blakstienas.

Artdeco tušas - puikus užbaigiamasis produktas, suteiksiantis žvilgsniui netikrų blakstienų efektą ir sodriai juodą tankių vėduokių įvaizdį.

Ar rekomenduoju? Tikrai taip. Tušas ypatingai nepamainomas kuriant dramatiškesnius šventinius įvaizdžius.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite