9.3.16

Auritaum "Ginger Sugar Tint Lip Balm" | AZIJOS GROŽIO PASLAPTYS

Auritaum lūpų priežiūros priemonės užsitarnavo didelę pagarbą po Auritaum lūpų kaukės naudojimo, padėjusio išgyventi sausiausių pasaulyje lūpų periodą.

Šį kartą Azijos Grožio paslaptyse apžvelgiami balzaminiai lūpų pieštukai iš tos pačios Ginger Sugar lūpų priežiūros linijos. Šie yra trijų spalvų - karamelinis bespalvis, raudonas turintis raudono pigmento ir rožinis turintis rausvo pigmento.

Balzamai turi labai lengvą, tačiau visiškai neįkyrų aromatą, kuris po poros akimirkų išgaruoja. Priemonės dengiasi labai minkštai, tačiau nepernelyg minkštai, kad lūpos liktų apsunkintos ar apkrautos nemaloniu priemonės kiekiu. Balzamai lūpų nemaitina tiek, kiek jas maitina tos pačios linijos lūpų kaukė, kurią galima naudoti kaip riebų kasdienį lūpų balzamą, tačiau standartinio maitinimo iš šių priemonių pakanka.

Tikriausiai didžiausią meilę sukėlė spalvotas lūpų balzamas, turintis kur kas daugaiu spalvos, nei buvo galima iš šio tikėtis. Balzamas veikia kaip neryškus lūpų dažų atstovas, spalva nėra rėkianti, tačiau pakankamai ryški, jog būtų galima pasakyti, kad šios buvo padažytos. Geriausia tai, jog su dažais gaunama tiek pat gerųjų korėjietiškų apsauginių sudedamųjų dalių, tad lūpos lieka pamaitintos ir apsaugotos, tačiau tuo pačiu metu turinčios tam tikrą spalvą.

Ar rekomenduoju? Taip. Produktas puikus ieškant kažko, ką norėtųsi naudoti kasdien ir nešiotis rankinėje.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite