9.3.16

AVON keturių spalvų vokų šešėlių apžvalga

Sunku patikėti, jog Avon kosmetikos priemonių apžvalga ir vėl atsirado tinklaraštyje, tačiau apie gerus produktus ir stebėtinai žemą jų keiną norisi kalbėti daug ir garsiai. Tokiais tapo Keturių Spalvų Vokų Šešėliai iš Avon

Produktas pristatomas klasikinėje plastmasinėje pakuotėje su ganėtinai patogiu veidrodėliu, šioje taip pat yra nedidelis niekam tikęs aplikatorius (šį geriausia pašalinti ir naudoti kokybišką teptuką šešėliams padengti). Kvartetą sudaro keturios tarpusavyje derančios spalvos. Idealu tai, jog spalvos sunumeruotos, tad neturint didelių makiažo įgūdžių palete naudotis itin paprasta.

Apžvelgiama paletė nuostabus visų reikalingų atspalvių derinys - pirmoji balta spalva tinka ne tik vokams, bet ir linijai po antakiais įšviesinti, o įvairių spalvų ruda gali tapti antakių ryškinimo priemone - produktas turi nuo šviesesnės šiltos rusvos iki tamsios rudos su pilku atspalviu.

Šešėlius aplikuoti labai paprasta, šie beveik netrupa, dengiasi labai minkštai, pasidažyti netinkamai su šiais kone neįmanoma, o gaunamas rezultatas - labai natūralus, tinkantis kiekvienai dienai. Priemonės išsilaikymas vietoje priklauso nuo šešėlių bazės, dengiamos prieš šešėlius, tačiau padengus tinkama šešėlių baze šie gali vietoje išsilaikyti visą dieną.

Ar rekomenduoju? Neabaejotinai taip, jei ieškote lengvai naudojamos akių šešėlių paletės ir nenorite į šią investuoti didelės pinigų sumos. Avon internetiniame puslapyje šios paletės kaina 5,99 €, paletėje yra 5g.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite