8.3.16

Victoria's Secret "Such A Flirt" kūno losjono apžvalga

Victoria's Secret kūno priežiūros priemonės iki šiol Lietuvoje laikomos prabangos preke. Panašu, jog taip bus iki tol. kol mūsų šalyje atsiras šio prekinio ženklo stendas, kuriame produktus galėsime įsigyti be didelių sunkumų. O iki tol teks mėgautis iš užjūrio importuotomis prekėmis bei draugų lauktuvėmis.

Šiandienos apžvalgose Victoria's Secret kūno losjonas pavadinimu "Such A Flirt". Priemonė labai lengva, pasiskirsto itin paprastai. Aromatas idealiai atitinka losjono pavadinimą - flirtą. Produktas kvepia labai saldžiai ir viliokliškai. Priemonė palieka kūną kvepiantį šiuo kvapu dar geras porą valandų, kartais ir daugiau. Produktas labai lengvai pasiskirsto po odą, akimirksniu susigeria, nepalieka riebalų dėmių ant drabužių.

Nelipnus, gardžiai kvepiantis, lengvai pasiskirstantis - atrodo, idealus produktas karštai dienai, tiesa? Deja, kaip ir prieš gerus porą mėnesių aprašytasis Love Spell produktas neturi nieko bendra su kūno odos puoselėjimu. Net turint minimalius odos drėkinimo ir maitinimo standartus šis produktas jų neatitinka - oda lieka tiek pat išsausėjusi, kiek buvo iki tol, o dėl sudėtyje esančių kvepiklių ir alkoholio losjonas gali dar labiau paskatinti odos sausėjimą.

Ar rekomenduoju? Vienareikšmiškai ne. Šiuo metu rinka pakankmaai plati ir turtinga, kad galėtume iš šios išsirinkti ne tik gaiviai kvepiantį, bet ir efektyviai veikiantį kūno losjoną.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite