4.3.16

Douglas "Make Up Primer" makiažo bazės apžvalga

Norint išlaikyti makiažą vietoje visą dieną (ar naktį) vien kremine ir kompaktine pudromis pasitikėti nereikėtų. Šiam reikalui puikiai tinka specialus makiažo gruntas, suteikiantis silikono efektą ir padedantis makiažui ne tik dengtis lengviau bei sukurti lygesnio veido efektą, bet ir išsilaikyti ilgesnį laiką.

Šį kartą apžvelgiama "Douglas" Make Up Primer makiažo bazė. Produktas turi patogią pompą, šią valdyti labai patogu (tiesa, šiai sugedus ar veikiant nekokybiškai masę teks krapštyti labai nepatogiu būdu). 13ml talpos buteliukas pagamintas iš stiklo, pakuotės kiekis idealus asmeniniam naudojimui, mat vienam kartui pakanka vos poros lašų, o kasdieniame makiaže makiažo gruntas nėra rekomenduojamas dėl priemonėje esančių silikonų ir jų polinkio kimšti poras.

Gruntas yra bekvapis, nors yra pakankamai standžios ir tirštos konsistencijos tepasi labai lengvai. Skirstyti produktą taip pat nėra sunku. Priemonę tepti reikia ties tomis vietomis, kur norima pakoreguoti odos relfefą (dažniausiai paslėpti mimikos raukšles ir nuo porų atsiradusias duobutes odoje).

Pagrindas padeda pudrai ir visam makiažui vietoje išsilaikyti ilgesnį laiką, taip pat užtikrina, jog veidas kiek mažiau riebaluosis. Tiesa, tokiu būdu silikonas visus toksinus užlaiko porose, tad tai nėra sveika odai, tačiau esant progai priemonė iš tiesų leidžia turėti puikios išvaizdos veido odą nepriklausomai nuo to, kokia ši yra iš tiesų. 

Ar rekomenduoju? Taip. Priemonė nėra kažkuo unikali ar išskirtinė, tačiau savo darbą atlieka gerai ir kokybiškai. Nuostabiai apsaičiuotas produkto kiekis neleis iššvaistyti produkto veltui atėjus šio galiojimo termino pabaigai, o 13ml užteks ilgiau nei metams net dalijantis šį su pora draugių.

Bazė parduodama visose Douglas parduotuvėse, taip pat ją galima įsigyti inetrnetiniame parduotuvės puslapyje. Asmeninė patirtis leidžia stipriai rekomenduoti internetinę parduotuvę - be galo greitas ir kokybiškas prekių pristatymas, produktai supakuoti ne tik saugiai, bet ir nepriekaištingai dailiai, gaunama ne tik mėginukų, bet ir dailių staigmenų.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite