3.3.16

"Siatra Estilo" pinceto apžvalga

Paprastai apie grožio įrankius rašyti vengiu - paprastai apie šiuos nėra ką pasakyti, taip pat neretai naudojant šiuos individualioms procedūroms sunku vertinti ar lyginti, juo labiau, jog tai - ne kosmetinės priemonės, kurias esame linkusios keisti dažnai.

Neretai gamintojų noras įtikti profesionalams tiekiant kokybiškas priemones ir noras padaryti šias prieinamas eiliniam vartotojui, suteikiant atitinkamą prieinamą kainą tampa neįmanomu - tenka rinktis tarp kokybės arba kainos. Priklausomai nuo gamintojo fokuso nukentėti privalo bent viena pusė. Tačiau Siatra Estilo gamintojai sugebėjo panaikinti šį barjerą sujungdami geriausius pasaulio resursus - naudodami pigesnę darbo jėgą ir tiesiogiai parduoti vartotojui užuot turint begales tarpininkų.

Siatra Estilo grožio priemonės, kurias teko išmėginti pastarosiomis savaitėmis pakeitė mano požiūrį. Panašu, jog rinkoje iš tiesų egzistuoja pincetai, kuriuos naudojant antakių koregavimas nėra nežmoniškos agonijos padarinys.

Dėl specialaus pagaminimo būdo (priemonės gaminamos rankomis Pakistane) produktas tinkamas naudoti jį visomis kryptymis - šalinant plaukelius oda lieka nepažeista, neparaudonuoja, šios visiškai neskauda.

Panašu, jog antakių korekcija gali tapti maloniu grožio ritualu, o ne priverstine prievole.

Ar rekomenduoju? Tikrai taip. Produkto kaina prieinama visoms, firminiame internetiniame portale priemonė kainuoja €6.99, taip pat šį prekinį ženklą galima pamatyti profesionalams skirtose parduotuvėse. Jei yra bent vienas produktas, kurį norėtųsi rekomenduoti ne tik draugei, bet ir mamai su broliu - tai Siatra Estilo. Priemonės apie higienos priemones susimąstyti privers dar kartelį.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite