3.3.16

Margarita Paakių Kremo su alavijų ekstraktu, biokolagenu ir vitaminais apžvalga

Kuomet kalba pakrypsta apie paakių odos priežiūrą nėra jokių abejonių - geras paakių kremas ne mažiau svarbus nei veido drėkinamasis kremas. Ir nors daugelis specialistų teigia, jog paakių oda rūpintis reikia tik peržengus dvidešimt penkerių metų ribą turėčiau kontrapozicionuoti - rūpintis paakių oda reikia tuomet, kuomet jaučiate, jog tai reikia daryti. Net jei tai tik prevencinė priemonė, ši - daug geriau nei jokios priemonės. Gražios veido odos paslaptis ne šios maskavimas, o betarpiškas šios puoselėjimas.

Margarita Paakių kremas su alavijų ekstraktu ir biokolagenu ir vitaminais - ideali prevencinė priemonė jaunesnėms merginoms ir toms, kurios neturi jokių problemų su patamsėjusia ar paburkusia paakių oda. Sudėtyje esantis biokolagenas intensyviai drėkina, padeda išlaikyti odos elastingumą. Alavijų ekstraktas minkština odą, Vitaminai A, E suteikia odai skaistumo bei apsaugo ją nuo kenksmingo aplinkos poveikio.

Kremas neturi jokio intensyvaus kvapo - tam tikras aromatas yra, tačiau šis toks nežymus, kad vargu ar naudojant galėtų erzinti. Tinka visų tipų odai, patikrinta dermatologų.

Ar rekomenduoju? Taip, tačiau tik toms, kurios ieško lengvos prevencinės priemonės paakių gerovei palaikyti. Produktas jokių pokyčių nežada, tačiau palaiko odos elastingumą ir padeda paakiams atrodyti geriau.

Produkto sudėtis: Aqua, Olea Europaaea (Olive) Fruit Oil, Glycerin, Glyceryl stearate SE, Stearic Acid, Butylene Glycol, Zea Mays (Corn) Starch, Natto Gum, Isopropyl Palmitate, Lanolin, Aloe Vera Leaf Juice, Panthenol, Retinyl Palmitate, Tocopherol, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Glyceryl Stearate, Glyceryl Oleate, Citric Acid, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Disodium EDTA, Potassium Carbonate, Parfum (Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool).

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite