2.3.16

Innisfree "No Sebum Mineral Powder" fiksuojančios pudros apžvalga | AZIJOS GROŽIO PASLAPTYS

Korėjietiška kosmetika nuo seno garsėja mielomis pakuotėmis ir mielais animaciniais paveikslėliais ant šių. Ir nors pusė pasaulio eina iš proto dėl įmantraus ar mielo įpakavimo, man perkant produktą norisi tikėti, jog šis veikia. Mielos ir valiūkiškai vaikškos pakuotės pasitikėjimo nekelia. Apie Innisfree No Sebum Mineral Powder fiksuojančią pudrą prieš ją pastebint parduotuvėje teko girdėti be galo daug pozityvių atsiliepimų, tačiau visuomet stabdė itin nemaloni šios išvazda - maža, sovietinės ligoninės spalvos pakuotė.

Išgirdus pakankamai pozityvių atsiliepimų ir rekomendacijų nutariau surizikuoti, mintyse šventai tikėdama, jog produktas, kaip dažnai būna, man nepatiks nepaisant didelių liaupsių internete. Testuojant produktą parduotuvėje nepatiko nei tekstūra nei šios kvapas. Kad ir kaip bebūtų - surizikavau.

Nuo piromsios naudojimo sekundės suvokiau, jog tai - dar vienas "must have" produktas visoms turinčioms riebią odą ir toms, kurios ieško idealios priemonės makiažui užfiksuoti. Sutrintą kreidą primenantys milteliai ant odos transformuojasi į nematomą šydą, šiek tiek agresyvus imbierinis kvapas pakenčiamas tuomet, kuomet pavyksta suvokti produkto funkciją ir svarbą makiažui. 

Pudra padeda makiažui išsilaikyti vietoje visą dieną, visiškai neapsunkindama odos ir nesukurdama dar vieno pudrinio sluoksnio ant šios. Ant veido ši tampa nematomais milteliais, surenkančiais visus nelygumus ir dar labiau pagerinančiais odos atspalvį bei reljefą. Tam tikra prasme oda atrodo patobulinta fotošopu

Ar rekomenduoju? Tikrai taip taip taip! Pudra niekuo nenusileidžia brangiausių prekinių ženklų fiksuojančioms pudroms, tačiau negana to - pasižymi raminančiu ir odą puoselėjančiu efektu. Kaip ir daugelis korėjietiškos kosmetikos - ši odos būklę gerina ne tik vizualiai, bet ir iš vidaus.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite