16.3.16

Dove "Derma Spa Summer Revived" kremo apžvalga

Artėjant vasaros sezonui laikas susirūpinti ne tik sveikata iš vidaus, bet ir išoriniu kūno grožiu. Ir nors įdegis išlieka itin subjektyviu pasirinkimu, sveikas spindėjimas dar nė vienai nepakenkė. Šį kartą apžvalgose prieš porą mėnesių atsiradusios Dove Derma Spa Summer Revived priemonės atsiliepimas.

Losjonas pateikiamas kur kas patogesnėje pakuotėje, kurią lengva naudoti iki galo - pakuotė pagaminta taip, kad kiekvienas losjono lašelis būtų panaudotas tikslingai ir optimaliai.

Produktas turi nestiprų savaiminio įdegio kremo kvapą. Ir nors šio kvapo egzistavimas kone kiekvienoje savaiminio įdegio priemonėje išlieka gili mįslė - nuo jo pabėgti tiesiog neįmanoma. Jaučiamas nežymus pinakolados derinys, vėliau šį užgožia klasikinis saldus karamelės kvapas. Kremo kvapą vertinti labai sudėtinga, vieniems šis - pagrindinis kriterijus, dėl kurio tenka atsisakyti pirkinio, kitiems - dar viena priežastis įsigyti naują kremo buteliuką.

Už losjono tekstūrą Dove prekiniam ženklui reikėtų įteikti medalį - konsistencija labai maloni, lengvai sklaidosi, greitai įsigeria, nepalieka odos riebios. Kūnas lieka minkštas ir švelnus - toks,  koks būtų panaudojus bet kurį kitą Dove kūno losjoną (šie stebėtinai kokybiški ir verti dėmesio).

Priemonė suteikia standartinio atspalvio netikrą įdegį. Šio negalima pavadinti natūraliu, ypatingai naudojant jį ant šviesios odos. Turint tamsesnę odą produktas tiesiog pagyvins įdegį nesuteikdamas vulgarumo, tačiau ant šviesaus pigmento kremas atrodo itin nenatūraliai.

Ar rekomenduoju? Taip, jei turite ir taip tamsią kūno odą, ne - jei jūsų oda vidutinė ar šviesi. Šviesiaodėms verčiau paieškoti natūralesnių alternatyvų. Galbūt šios suteiks švelnesnį efektą, tačiau šis bent atrodys natūraliai ir sveikai.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite