17.3.16

Konjac Sponge - Azijos grožio paslaptys prieinamos kiekvienai

Į Lietuvą atkeliavo visame pasaulyje kultinėmis tapusios Konjac Sponge veido priežiūros prausimosi kempinėlės. Pagaliau Azijos grožio paslaptys tapo pasiekiamos kiekvienai!  

Veido odos valymo kempinėlė yra pagaminta iš 100% natūralių medžiagų. Kiekvienam odos tipui ir problemai pagaminta speciali kempinėlės formulė, kovojanti su konkrečiomis odos problemomis - nuo sausos ir jautrios iki į aknę linkusios odos. 

Konjac Sponge - Natūralus ir efektyvus veido odos valymas namuose.  Konjac Sponge yra 100% natūralūs produktai – veido odos valymo kempinėlės pagamintos naudojant Konjac augalo (Leopardinio amorfofalo) privalumus.
 Privalumai:  
-Pagaminta iš 100% natūralių augalinės kilmės komponentų 
-Praturtinta mineralais ir antioksidantais 
-Netoksiška -Draugiška žemei 
-Netestuota su gyvūnais 
-Veganiška 
-Saugi aplinkai -
Lengvai yranti 
-Be pridėtinių dažiklių 

Kempinėlės naudojimas  
1. Prieš naudojant sudrėkinti drungnu vandeniu. Jeigu kempinėlė yra naudojama ne pirmą kartą, leiskite vandeniui pilnai sugerti, kol ši taps sunki ir minkšta.  
2. Sukamaisiais judesiais masažuokite veido odą, daugiau dėmesio skirdami jautrioms ir probleminėms vietoms. Prausiant veidą šia kempinėle papildomai jokios kosmetikos priemonės nereikia - pakanka kempenėlėje esančių komponentų. Esant poreikiui galima naudoti kartu su mylimiausiu veido prausikliu. Kempinėlės pagalba įprastas veido prausiklis pateks giliau į odą.  
3. Po naudojimo kepminėlę švariai išplaukite, nuspauskite vandens perteklių. kempinėlės niekada negręžkite, nes tokiu būdu ji gali būti pažeista. Palikite džiūti sausoje, gerai vėdinamoje vietoje. Nelaikykite dušo kabinoje ar kitoje itin drėgnoje aplinkoje. 

Jau netrukus tinklaraštyje išvysite asmeninius atsiliepimus apie naująjį azijos stebuklą!

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite