17.3.16

Oriflame "NovAge" veido toniko apžvalga

Tonikas - vienas svarbiausių odos priežiūros komponentų, apie kurį, kaip taisyklė, pakalbėti visuomet pamirštame. Pastarasis reikalingas tam, kad oda efektyviau absorbuotų veido serumą, emulsiją bei drėkinamąjį kremą. Šis paruošia odą sugerti daugiau produkto, o tuo pačiu garantuoja, jog šis paveiks mūsų odos būklę stipriau, nei naudojant produktus įprastai.

Šiandienos apžvalgoje Oriflame naujiena "NovAge" odą švelninantis tonizuojantis losjonas, pristatomas ypatingai gardžiai išreklamuotoje "NovAge" kolekcijoje, kurios pagrindinis fokusas - padidintas odos elastingumas bei išraiškingesnės veido formos palaikymas. Pastarasis ypatingai populiarius Azijos šalyse, kuomet norima išgauti tam tikrą veido formą bei griežtesnius veido bruožus. Ir nors apie šias inovatyvias technologijas padiskutuoti būtų itin smagu, visgi reikia pripažinti, jog produktas nevertas šių aptarimo. Verčiau grįžti prie klasikinės toniko sampratos ir į produktą žiūrėti kaip į dar vieną tonizuojantį bei odą puoselėjantį losjoną.

Tai - gaivinamasis vandeninis gelinis tonizuojamasis losjonas.Produktas puikiai pašalina likučius po valymo ir pripildo odą drėgmės, kad ji būtų ypatingai švari, švelni, glotni ir spindinti. Dėl vandeninės konsistencijos ir valomosios funkcijos šį norėtųsi prilyginti miceliniam vandeniui, tačiau makiažo tonikas tikrai nenuvalo, šį geriau šalinti įprastiniais makiažo valikliais. Kad ir kaip bebūtų, priemonė tonizuoja ir atgaivina veido odą be priekaištų. 

Pirmas aspektas, ypatingai kritęs į akis (arba greičiau uoslę) buvo losjono aromatas - šis ne tik be galo švelnus ir raminantis, bet ir primenantis aukštos kokybės tonikų kvapą. Ir nors šis kriterijus neturėtų būti prioritetas renkantis tonizuojančią priemonę, visgi malonus kvapas grožio ritualus paverčia kur kas malonesniais.

Ar rekomenduoju? Iš dalies taip. Produktas stebuklų nedaro, tačiau tinkamai paruošia veido odą tolimesniam šios puoselėjimui. 200ml talpos kaina 11,90 EUR.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite