20.3.16

Make Up Factory "Mat Lip Fluid" matinių lūpų dažų apžvalga

Jei reikėtų išskirti labiausiai nustebinusį grožio produktą pastarosiomis savaitėmis tikriausiai įvardinčiau Make Up Factory matinius kreminius lūpų dažus "Mat Lip Fluid". Ne dėl to, kad pastarieji būtų itin didelė naujiena ar stebuklas, o dėl to, kad atsižvelgiant į pastarųjų kokybę ir rezultatą apie šiuos viešoje erdvėje kalbama per mažai.

Make Up Factory dekoratyvinė kosmetika - profesionaliam naudojimui sukurtos grožio priemonės, tinkamos naudoti ir lengvai prieinamos ne tik profesionalams, bet ir grožio aistruoliams. Priemones nesunkiai galima rasti didžiosiose grožio priemonėmis prekiaujančiose parduotuvėse (Kosmada, KristiAna), o kaina šiek tiek žemesnė nei įptastų profesionaliam naudojimui skirtų produktų.

Make Up Factory neretai maišomas su Make Up For Ever prekiniu ženklu, kurį garsiai giria daugelis grožio profesionalų. Kad ir kaip bebūtų, abu prekiniai ženklai verti pagarbos ir dėmesio.

Šį kartą noriu aptarti turimus Make Up Factory "Mat Lip Fluid" skystus matinius lūpų dažus. Šiuos galima rasti net šešių skirtingų atspalvių. Mano turimi atspalviai - ryškiai raudonas 40 Pure Red, persikinis 26 Nude Apricot. Priemonės neturi jokio kvapo. Lengvai turtinga gelio tekstūra šią padengus ant lūpų odos tampa matine. Dažas džiūsta pakankamai greitai, tad darbuojantis reikėtų visą dėmesį skirti šiai procedūrai. Produktai turi nepaprastai ryškų pigmentą, tad skųstis dėl lengvos spalvos tikrai nereikės.

Lūpų dažų išsilaikymas stipriai priklauso nuo išankstinio lūpų paruošimo - prieš aplikuojant dažus lūpas padengus ilgai išsilaikančiu lūpų pieštuku ryškiomis lūpomis galima išbūti visą dieną. Kitu atveju valgant ir geriant dažai apsitrins (tiesa, trinasi priemonė pakankamai natūraliai, tačiau aplikavimas dienos bėgyje stipriai rekomenduotinas).

Kaip ir daugelis matinių lūpų dažų, "Mat Lip Fluid" sausina lūpas, tad dažais piktnaudžiauti nereikėtų, tačiau itin niūrią darbo dieną ar svarbaus renginio proga šie gali tapti mylimiausiu makiažo akcentu - spalvos nepaprastai gražios, o šių efektas tiesiog stulbinantis!

Ar rekomenduoju? Taip taip taip. Ir nors dažai greitai naudojasi, efektas vertas kiekvieno prieš tai išvardinto minuso. Kaina be akcijos gali siekti 15 €, tačiau parduotuvėje dažnai vykdomos akcijos, kurių metu priemones galima įsigyti su nuolaida. 

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite