21.3.16

MOSCHINO "Fresh Couture" purškiamo tualetinio vandens apžvalga

MOSCHINO kurdami savo madą niekuomet nebijo stebinti, šokiruoti, o kartais priversti pasijuokti iš paties savęs. Būtent taip nutiko ir su naujuoju sarkazmu perpintu limituoto leidimo kvapu "Fresh Couture", neseniai atsiradusiu Lietuvos parfumerijos stenduose. Akivaizdu, jog kvapo pateikimas nuo pirmųjų sekundžių teko pačia didžiausia komercine parfumerija sensacija - apie kvapą norisi kalbėti visiems. O pagrindinis klausimas, kurį tenka išgirsti šią savaitę "o tai kaip kvepia?". Tačiau apie viską nuo pradžių - šį kartą į kvepalus reikia žvelgti ne tik kaip į atskirą kasdienį aromatą, tačiau kaip į savitą koncepciją turintį performanso papildinį.
Pagrindinė aromato idėja  - sugretinti kasdienį ir banalų produktą – buitinį valiklį – su prabangos prekės ženklo kvepalais. Stebinantis ir ironiškas aromatas, žaidžiantis gaiviais, džiaugsmingais akcentais ir gundančiu moteriškumu. Žaižaruojančios, prikaustančios viršutinės natos, kuriose saulėtą mandarino ir bergamotės derinį praturtina ryškus ir egzotiškas kvapiosios kanangos dvelksmas. Sultinga, viliojanti avietė suteikia spalvingumo ir žaismingumo gėlinėms širdies natoms, kuriose skleidžiasi aksominė ir elegantiška baltojo bijūno bei kvepenės puokštė. Pamatinės natos pabrėžia rafinuotą ir šiuolaikišką kvapo charakterį, kurį sukuria jausmingas ir skaidrus medienos, baltojo pačiulio ir ambroksano akordas.

Vienas labiausiai nuviliančių momentų - kvepalų dangtelis. Šį kartą labai norėjosi kvepalais purkštis tiesiai iš langų ploviklio dozatoriaus. Deja, dėl kažkokios priežasties kūrėjai nusprendė tik imituoti puršiklį, o į buteliuką įtaisyti klasikinį dozatorių. Taip pat reikia priminti, jog tai - nėra intensyvūs ilgai išliekantys kvepalai. Net pats gamintojas produktą vadina "purškiamu tualetiniu vandeniu", tad ilgo išsilaikymo tikėtis nereikėtų.
Įrašo pabaigoje noriu atsakyti į klausimą kaip kvepia kvepalai. Įsivaizduokite, kaip gali kvepėti langų ploviklis arba tualeto gaiviklis - būtent taip kvepia ir MOSCHINO naujiena Fresh Couture.  Kvepalus dievins kiekvienas parfumerijos gerbėjas ir kvepalų kolekcionierius, tačiau ne mažiau šiais džiaugsis ir ištikimi Moschino kvapų mylėtojai, mat naujasis Fresh Couture turi tą patį pamatinį citrusinį pagrindą, kurį turėjo Hippy Fizz, Cheap & Chic I Love Love, Cheap & Chic Light Clouds.  

Ar rekomenduoju? Taip, jei esate neabejingos Moschino kūrybai bei parfumerinėms svajonėms. 30ml kaina 40,98 €, 50ml kaina 59,00 €, 100ml kaina 80,00 €. Taip pat rekomenduoju pasižiūrėti Moschino Fresh Couture kvepalų kampaniją - ši neabejotinai pakels nuotaiką ir dar kartą su didele šypsena leis apmąstyti ribą tarp realybės ir iliuzijos. Arba, kitais žodžiais, primins, jog reikia mokėti pasijuokti iš savęs.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite