20.3.16

PUPA "Dot Shock" skaistalų apžvalga

 Yra grožio priemonių, kurios tinkamos nešiotis rankinėje, o yra tokių - kurių vienintelė vieta ant kosmetinio stalelio. Būtent tokie taps PUPA Milano "Dot Shock" skaistalai.  Pirma mintis, šovusi į galvą pamačius šį produktą - tai ideali pigesnė Guerlain Meteorites skaistinamųjų meteoritų alternatyva.  Tiesa, pamačius indelyje esančią rutuliukų spalvą teko kiek atsitokėti - šie kur kas labiau pigmentuoti nei Guerlain Meteoritai ir, panašu, jog efektą suteiks visai kitokį.

Nesibaigiantis PUPA kūrybingumas bėgant metams nuo grožio rinkinių išsiplėtojo iki įvairios makiažo priemonių linijos. Šiandien didelę PUPA produktų liniją sudaro ir parfumerija. Italijoje PUPA įeina į selektyvių ir pusiau selektyvių makiažo priemonių kompanijų penketą. Remiantis 2007 metų duomenimis,  visa jos produkcija patikėta išskirtiniams platintojams net 58 pasaulio šalyse. Šį pavasarį PUPA pasitiko su garsiai tinklaraščiuose aptarinėjama PUPA "Dot Shock" kosmetikos kolekcija. 

Atidarius skaistalų pakuotę galima gauti širdies smūgį - jūsų laukia ryškios neoninės rausvos spalvos bei intensyvūs raudoni šios atspalviai. Tiesa, nuogąstauti iš anksto nereikėtų - produktas nesuteikia tokios intensyvios spalvos kokia atrodo pakuotėje. Iš tiesų skaistalai suteikia švelnų rausvą atspalvį skruostams nepadarydami šių ryškiais arlekino žandais.

Pakuotė labai daili, tad puikiai tinka grožio stalelio dekoracijai. Tiesa, keliauti su šia priemone bus sudėtinga, mat pakuotė pagaminta iš sunkaus ir storo stiklo, o viduje esantys burbuliukai lengvai ir žaismingai pasipils iš indelio vos radę tam progą.

Rutuliukus naudoti pakankamai nepatogu, mat norint gauti pigmento tenka šepetėlį pasukioti tarp burbuliukų, o šie labai smagiai byra visur aplink - dirbti reikia itin kruopščiai ir susikaupus. Gautas rezultatas - mielas ir sveikai skaistus veidas.

Ar rekomenduoju? Taip, jei ieškote skaistalų ir neplanuojate šių nešiotis rankinėje ar keliauti su jais. 22gr. pakuotės kaina apie 16eur.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite