24.3.16

The Face Shop "Green Tea Waterfull Serum" serumo apžvalga | AZIJOS GROŽIO PASLAPTYS

Laikas grįžti prie Azijos Grožio Paslapčių ir korėjietiškos kosmetikos. Šiandienos apžvalgose produktas, kurį galiu laikyti laiko patikrinta priemone - apžvalgą rašau įpusėjusi pirmą buteliuką (o po pirmo išmėginimo, viešėdama Korėjoje įsigijau ir antrą - serumas iš tiesų sužavėjo).

"The Face Shop" prekinio ženklo Green Tea produktų linija skirta riebiai ir mišriai odai, mat sudėtyje pagrindinį vaidmenį žaidžia komponentai, reguliuojantys riebalų išsiskyrimą ir odos balansą, taip pat priešuždegimiškai veikiančios sudedamosios dalys. Priemonė turi "5-free" sistemą, kurios pasekoje priemonėje nėra dažiklių, mineralų, alkoholio, gyūlinės kilmės medžiagų ir benzofenono.

Waterfull Serum serumo pavadinimas puikiai atspindi šio funkcijas - maksimaliai drėkinti veido odą, suteikti šiai papildomos drėgmės ir apsaugoti nuo papildomų uždegimų į kuriuos paprastai yra linkusi riebesnė veido oda.

Serumas parduodamas 60ml talpos pakuotėje, tad priemonės nereikia taupyti ir galima šią dosniai aplikuoti tiek ryte, tiek vakare. Pakuotė plastikinė, tad produktą lengva vežiotis į keliones ar laikyti rankinėje (tai buvo vienas svarbiausių kosmetikos pirkimo kriterijų gyvenant Azijoje). Puikiai veikiantis dozatorius produkto paskirstymą daro dar didesne švente. Produktas įpakuotas labai saugiai ir patogiai, tad net didžiausios išsiblaškėlės neprisidarys bėdų su viduje esančiu skysčiu.

Priemonė turi labai specifinį, daugeliui žaliosios arbatos priemonių būdingą kvapą. Kvapas tikrai intensyvus ir kurį laiką jaučiamas jį užsitepus. Kad ir kaip bebūtų, serumas iš tiesų puikus - lengvai įsigeria į odą, šios visiškai nesausina. Oda lieka minkšta ir švelni. Ypatingai priemonė tinkama naudoti kartuoju metų laiku arba tropinėse šalyse, kuomet oda išskiria daugiau riebalų ir yra linkusi į blizgėjimą. Serumas šiek tiek sureguliuoja odos drėgmės balansą ir blizgėjimą. Karštomis vasaros dienomis serumas gali pakeisti net kasdienį kremą (tačiau kartu reikėtų naudoti toniką ir emulsiją). Šaltoms dienoms serumą derėtų papildyti turtingos sudėties drėkinamuoju kremu.

Tiesa, ekonomišku šio serumo pavadinti negalėčiau - pusė pakuotės išsinaudojo per gerą mėnesį, tad vieno buteliuko pakaks iki trijų mėnesių priemonę naudojant taupiai.

Ar rekomenduoju? Tikriausiai į šį klausimą atsakiau dar įrašo pradžioje - serumo teliko pusė, o šį pabaigus manęs laukia antroji pakuotė. Vieno vieneto kaina gali svyruoti nuo 10 USD iki 20 USD priklausomai nuo to, kur ir kokiu metu priemonę įsigysite.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite