5.4.16

Pupa "Diva's Lashes" blakstienų tušo apžvalga

Su kosmetikos produktais - kaip su žmonėmis; neretai pirmas įspūdis gali būti klaidingas, o nedavus produktui (ar žmogui) antros progos prarandame gyvenime iš tiesų daug. Būtent taip galėjo nutikti ir su Pupa "Diva's Lashes" blakstienų tušu, kuris panaudojus pirmus porą kartų pasirodė niekam tikęs. 

Paprastai iš blakstienų tušo reikalauju nei daug, nei mažai - sodrios juodos spalvos, galimybės užriesti blakstienas, atskirti šias vieną nuo kitos ir suteikti tankių blakstienų efektą. Dažniausiai tokį efektą galima pasiekti naudojant porą skirtingų funkcijų produktų (arba Pupa "Vamp Extreme" priemonę).

"Diva's Lashes" tušas pasižymi masyviu aplikatoriumi, klasikiniais pluoštiniais šereliais ir pakankamai sodria spalva. Pati produkto konsistencija nėra labai skysta, tačiau iki tirštos šiai dar toli. Konsistencija - aukso viduriukas. Tad kas leido susidaryti neigiamą ir klaidingą pirmąjį įspūdį? Ogi tai, kad aplikatorius pasirodė neadekvačiai didelis blakstienoms ir visam akių vokui, su šiuo dirbti bubuvo pakankamai sudėtinga. Negana to, tušas nedavė tikėto efekto, priemonė tarytum praslįsdavo blakstienomis tinkamai šių nepadengusi norimu kiekiu tušo. Galiausiai net antras kito blakstienų tušo sluoksnis nepadėdavo - produktas sugadindavo visą akių grožį.

Ir visgi, nejučia davusi priemonei antrą šansą (tiksliau nutarusi šią panaudoti nesvarbios dienos metu, kai nepriekaištingas makiažas nėra būtinybė) likau maloniai nustebinta ir kiek susigėdusi - produktas tikrai nėra blogas. Priešingai - išmokus šį valdyti ir pripratus prie gigantiško aplikatoriaus su šia priemone galima išgauti pakankamai efektyvių blakstienų efektą. Prie sėkmės prisideda ir faktas, jog produktas puikiai užriečia blakstienas (nors maniškės ir taip riestos). 

Lai tai būna pamoka man ir visiems - neteisti nei produktų, nei žmonių iš pirmo karto. Leiskite šiems apsiprasti ir prisiderinti pre aplinkos. Galbūt būtent nuteistieji po kiek laiko taps geriausiais gyvenimo pakeleiviais?

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite