28.5.16

Fenjal "Sinnliche" kūno priemonių apžvalga


Fenjal prekinis ženklas jau nebe pirmą kartą karaliauja tinklaraščio apžvalgose, tačiau kaip ir iki šiol, apie šį prekinį ženklą itin daug informacijos socialiniuose kanaluose negalima rasti ko gero dėl visiems labai suprantamos priežasties - kitokio produktų pozicionavimo nei šiuo metu yra įpratusi mūsų visuomenė.  Ženklas skaičiuoja tikrai nebe pirmus gyvavimo metus mūsų šalies kosmetikos stenduose ir sėkmingai skaičiuoja krūvas ištikimų vartotojų.

Šveicariška higienos produktais prekiaujanti Fenjal įmonė šį kartą išleido naujo aromato kūno priežiūros produktus - dušo kremą ir kūno losjoną. Iš vokiečių kalbos išvertus "Sinnliche" reiškia geidulingą. Iš tiesų šis vertimas labai tiksliai nusako priemonių kvapą - saldų, tačiau tuo pačiu žaismingą ir viliojantį. Aromatas idealiai tinka vėlyvam vakarui kuomet norisi ramybės ir komforto.

Ypatingai patogios pakuotės leidžia produktą dozuoti labai tikslingai, puikiai atidirbta kūno losjono formuluotė leidžia mėgautis pačia idealiausia losjono konsistencija - ši nėra visiškai skysta, tad produktas nebus veltui švaistomas, tačiau pakankai skalsi ir lengvai pasiskirstanti, tad vargti šią aplikuojant taip pat neteks. Dušo kremas ne tik apgaubia malonaus kvapo skraiste visą vonią, bet ir maitina ir švelnina odą, mat sudėtyje yra aliejų.

Nuostabu ir tai, jog priemonės nėra ypatingai brangios, kokių būtų galima tikėtis atradus kokybišką šveicarišką produktą. Produktus galima įsigyti didžiosiose kosmetikos parduotuvėse, 200ml. talpos pakuotės kaina be nuolaidos apie 5 eur.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite