29.5.16

Vita Liberata "Body Blur" momentinio įdegio kremo apžvalga

Nėra abejonių, jog ateinantį sezoną savaiminio įdėgio priemonės karaliaus kone kiekviename grožio tinklaraštyje, o Vita Liberata prekinis ženklas šiuo metu stipriai konkuruoja su sparčiai išpopuliarėjusiais Loving Tan ir australiškuoju bestseleriu Bondi Sands. Nėra nė abejonių, jog tokį pozicionavimą kuria socialiniai tinklai ir juos valdančios grožio ekspertės, rekomenduojančios priemones viena kitai. Šiandienos įraše - naujiena iš Vita Liberata "Body Blur" momentinis savaiminis kremas. 

"Body Blur" - tai momentinio poveikio priemonė, kuri patobulina odos atspalvį ir akimirksniu suteikia odai įdegusios odos efektą. Kartu atspindi šviesą, todėl oda atrodo nepriekaištingai. Tinka veidui ir kūnui.

Iš esmės priemonę galima pavadinti paprasčiausiu makiažu kūnui, kremas akimirksniu suteikia odai auksto atspalvio įdegio efektą. Efektas iš tiesų labai ryškus ir matomas, tačiau šis neturi oranžinio rausvo pigmento, kurį paprastai esame įpratusios matyti naudojant savaiminio įdegio priemones. Body Blur priemonė neturi jokio kvapo ir niekaip negalėtų būti lyginama su jokiais kitais savaiminiais įdegiais būtent dėl to, kad ši pasižymi itin neutraliu, kone nejaučiamu aromatu.

Priemonės konsistencija primena išsuktas putas, mat yra pakankamai standi ir turtinga. Ir nors aprašymas priemonę leidžia naudoti veido srityje, visgi to reikėtų vengti ne tik dėl galimų odos problemų, bet ir dėl ypatingai ryškaus rusvo atspalvio, kuris ant veido gali atrodyti kiek nenatūraliai. Alternatyva - sumaišyti priemonę su dieniniu kremu naudojant 1:1 proporcijas. Tokiu atveju bus galima mėgautis švelniai patamsėjusiu veido atspalviu be ryškaus kontrasto tarp realios odos spalvos. Kremas savo konsistencijoje turi itin smulkių blizgučių, tad oda subtiliai švyti. 

Produktą reikėtų naudoti su saiku ir ypatinga priežiūra, mat kaip ir kitos kosmetinės nuvalomos priemonės šis turi tendenciją tepti šviesesnius audinius. Priemonė nėra labai skalsi, tačiau pats produktas greičiau galėtų būti pozicionuojamas kaip priemonė ypatingai progai, kuomet norisi išgauti prabangų įdegio efektą be rizikos puikuotis nenatūraliu atspalviu. 

Kremo poveikis nusiplauna po pirmųjų maudynių, tačiau odos intensyviai nešveičiant nežymus (tačiau pakankamai lygus) atspalvis išlieka dar iki kelių dienų. 

100ml talpos pakuotės kaina 39,95 €, įsigyti oficialiame Vita Liberata atstovų puslapyje čia

Ar rekomenduoju? Tiesą sakant taip. Ir nors priemonės kaina pakankamai aukšta, yra priežasčių, kodėl būtent šis prekinis ženklas pamažu tampa vienu mylimiausių savaiminio įdegio prekinių ženklų ir žingsnis po žingsnio išstuma kitas iki tol naudotas priemones.  Visų pirma dėl to, kad priemonės iš tiesų labai kokybiškos ir efektyvios, visų antra dėl to, kad priemones tiesiogiai galima įsigyti iš oficialių atstovų Lietuvoje. Šiuo atveju taip sutaupoma nemažai pinigų siuntimo išlaidoms ir komisiniams mokesčiams, kuriuos paprastai gauna distributoriai.

Produkto sudėtis: Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Water*, Glycerin*, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Phenyl Trimethicone, Isohexadecane, Panthenol, Disodium EDTA, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter (Beurre)*, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerine, Synthetic Fluorophlogopite, Tin Oxide, CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77491 (Iron Oxide), CI 77492 (Iron Oxide), CI 77499 (Iron Oxide)

1 comment:

  1. Kokios puikios nuotraukos ;) Pagaliau ne viena :)

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite