13.5.16

Kas liko už tinklaraščio ribų | Asmeniškumai

Pastaroji savaitė prabėgo kone akimirksniu, o veiklos, susijusios su tinklaraščiu tikrai netrūko.

Dar penktadienio popietę teko leisti KristiAna kosmetikos parduotuvėje, kurioje atvykęs PUPA Milano atstovas Federico Lucci pristatė naujausius nuolatinės kolekcijos papildymus PUPA dekoratyvinės kosmetikos produktus - ilgalaikius dvipusius lūpų dažus ir minkštą gelio pagrindu sukurtą akių pieštuką. Priemonės iš tiesų unikalios ir vertos dėmesio - dvipusiai lūpų dažai padengia lūpas pirmu matiniu dažų sluoksniu, ant kurio rekomenduojama naudoti skystą lūpas drėkinančią priemonę. Ir nors efektas praranda savo matiškumą, dažai ant lūpų išlieka visą dieną, o norint šiuos pašalinti tenka stipriai padirbėti. Vizažo meistras individualiai parinko geriausiai tinkančius (arba, mano atveju, pačius netikėčiausius) atspalvius. Šį kartą teko išmėginti tamsiai mėlynos spalvos akių pieštuką ir apelsino atspalvio lūpų dažus. 

Kaip jau įprasta, didžiausią savaitės dalį vis dar teko praleisti mokslo ir informacinėse įstaigose, o to pasekoje - gardūs pietūs su kolege. Paprastai maisto nuotraukomis dalintis linkusi nesu (nebent tai būtų skanėstai), tačiau šį kartą tikrai buvo priežasčių švęsti.

Antradienio pavakrį teko apsilankyti į Lietuvą atgabento Mustang automobilio pristatymo vakarėlyje. Renginio metu teko ne tik mėgautis smagia kompanija, bet ir pirmajai Lietuvoje išmėginti Mustang automobilio galingumą. Sėdant už vairo rankos drebėjo tikrai ne iš laimės - nusišypsojus laimei pirmajai užvesti Mustang variklį suvokiau, jog tiek šiuo, tiek kitais gyvenimo atvejais vertėtų turėti vairavimo teises. Ko gero renginio kulminacija buvo galingas vidinis stimulas pagaliau pradėti vairavomo teisių laikymosi procesą, mat daugiau socialinės gėdos tokiu gyvenimo klausimu patirti nesinorėtų. 

Ketvirtadienį pavyko susipažinti su naujaisiais Oriflame Matte lūpų dažais, o tuo pačiu priimti savaitę truksiantį iššūkį kasdien išmėginti kitą ryškaus atspalvio dažą. Jimmy Choo detalizuoti akiniai nuo saulės - būtent tai, kuo norėjosi puoštis paskutines porą dienų.

Tos pačios dienos vakare kartu su kitomis kolegėmis klegėdamos keliavome į Apotecha prekinio ženklo sukurtą renginį tinklaraštininkams, kurio metu artimiau susipažinome su įkūrėja, galėjome pačios prisiliesti prie kolekcijų, kurti ir stilizuoti derinius. Ne mažiau nudžiugino tai, jog vakaras tuo nesibaigė - galėjome susipažinti su Ateljer dekoratyvinės kosmetikos prekinio ženklo atstovėmis bei artimiau susipažinti su pačia kosmetika.

Kita savaitė nusimato kur kas lėtesnė ir lengvesnė, galbūt pagaliau pavyks daugiau dėmesio skirti vidinei ramybei ir poilsiui?

Bučkis,
Uogintaitė

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite