11.5.16

Purederm "Vital Radiance Hair Mask" plaukų kaukės apžvalga

Korėjietiškas Purederm prekinis ženklas - jau puikiai pažįstamas ir prieinamas daugelyje prekybos centrų, tačiau priešingai nei daugelis įprastinių pigesnių priemonių iš tiesų vertas didesnio dėmesio. Tinklaraštyje jau apžvelgta Purederm kojų kaukė sulaukė ypatingai didelio asmeninio susidomėjimo ir šios priemonės veiklumu tenka mėgautis kas porą mėnesių, kuomet norisi padailinti pėdų odą.

Dėl itin sėkmingos pirmosios pažinties su šiuo korėjietišku prekiniu ženklu akivaizdu, jog tenka savo pažintį plėsti išmėginant kitas Purederm priemones. Viena tokių tapo plaukų kaukė su medumi "Vital Radiance Hair Mask". 

Vienkartinė kaukė aprašyta tinkanti pažeistiems, sausiems ir dažytiems plaukams. Sudėtyje esantis medus turėtų maitinti plauko paviršių ir padėti šiems atgauti sveiką spindesį bei gyvybę. Naudojimosi instrukcijos rekomenduoja kaukę plaukuose laikyti 5-15 minučių, vėliau produkto likučius pašaltinti drungnu vandeniu.

Produktas yra labai tirštos kreminės tekstūros, švelniai kvepia medumi (kvapo nelieka paskirsčius šį po plaukų ilgį). Vienos pakuotės, nors ši pritaikyta vienkartiniam naudojimui, pakanka dviems arba trims kartams priklausomai nuo plaukų ilgio ir tankio.

Ypatingo kaukės poveikio pastebėti tikrai nepavyko, priemonė tikrai glotnina ir minkština plaukus lygiai taip pat gerai kaip tai daro bet kuri kita plaukų kaukė. Galbūt produktas veiktų kur kas efektyviau naudojant jį ant pažeistų ir dažymo nualintų plaukų, tačiau natūraliems nedažytiems ir sąlyginai nuo priemonių nenukankintiems plaukams priemonė nepadarė nieko.

Ar rekomenduoju? Ko gero ne. Rinkoje yra kur kas efektyvesnių priemonių norint pasiekti maksimalius rezultatus. Vieninteliu teigiamu niuansu reikėtų išskirti tai, jog pakuotė pakankamai maža, tad nereikalauja ypatingų investicijų norint šią išmėginti.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite