20.5.16

Lancome "Energie De Vie" linijos pristatymas

Prieš porą savaičių pačioje Vilniaus širdyje Lietuvos tinklaraštininkėms buvo pristatyta naujoji Lancome veido priežiūros priemonių linija Energie De Vie. Produktai, kaip teigė Lancome atsovai, buvo kuriami remiantis Azijos šalių grožio kultūra, tačiau pritaikyti Europietiškam gyvenimo būdui - aktyviam, dinamiškam ir niekuomet nesibaigiančiam gyvenimo ritmui.

Susitikimo metu buvo galima išmėginti visus tris produktus - naktinę veido kaukę, vandens pagrindu sukurtą losjoną, turintį atstoti įprastinius dieninius kremus ir veido toniką. Produktai pasižymi labai energizuojančiu citrusiniu kvapu, konsistencija labai lengva, šios kone nesijaučia.

Produktams pozicionuoti pasirinktas labai įdomus kontekstas - nuolatinis skubėjimas, koncentracijos trūkumas ir išbalansuotas gyvenimo būdas. Bandant atsiriboti nuo asmeninės nuomonės, kuri tokiam pozicionavimui yra labai apatiška ir, priešingai, skatinanti moteris edukuoti rūpintis savimi ir savo gyvenimo būdu užuot skatinus šias ir toliau gyventi tokį niokojantį gyvenimo būdą, reikia pažymėti, jog būtent šis niuansas ko gero yra dažniausiai sutinkamas kaip pasiteisinimas, kodėl daugelis moterų nesirūpina savo grožiu,

Kad ir kaip bebūtų, pats pozicionavimas parinktas labai gudrus, ir, ko gero, sėkmingas - prekinis ženklas puikiai žino tai, ko eilinė moteris neturi kasdienėje rutinoje - laiko sau. Dėl šios priežasties bandyta į vieną produktą sutalpinti poros produktų veikliuosius ingredientus, o to pasekoje vienas buteliukas turėtų atstoti poros skirtingų priemonių funkcijas. Taip pat gamintojas pasirūpino, jog priemonių tekstūra būtų ypatingai lengva; pagrindinis dieninis veido kremas šį kartą sutilpo į vandens konsistencijos losjoną, kuris ant odos jaučiasi it vanduo.

Būtent minėtąjį produktą teko išmėginti ir man pačiai. Kol kas priemonė vis dar lieka testavimo stadijoje, tačiau iki apžvalgos apie patį losjoną reikėtų priminti, jog čia, kaip ir kitose gyvenimo vietose reikėtų vadovautis taisykle, jog visa galintys produktai galiausiai neatlieka nė vienos funkcijos. Ar taip nutiks ir su Lancome naujiena? Laikas parodys, o iki tol rekomenduoju nepatingėti vakare palepinti savo veido odą papildomu kremo ar kaukės sluoksniu. Oda jums už tai padėkos, jei ne šiandien, tai už dešimt metų.
Nuotraukos: Greta Gedminaitė

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite