21.5.16

L'Oreal Paris "Volume Million Lashes Feline" blakstienų tušo apžvalga

 Neseniai L'Oreal Paris pristatė naują Volume Million Lashes blakstienų tušo leidimą pavadinimu "Feline". Pastarasis, kaip įprasta Volume Million Lashes blakstienų kolekcijai, turi didelį plastikinį aplikatorių ir guminius šerius. Prekinis ženklas gudriai išnaudoja Volume Million Lashes blakstienų tušo populiarumą kas sezoną išleidžiant vis naują šio variaciją, turinčią vienaip ar kitaip priversti pakeisti įprastinį blakstienų produktą naujuoju.

Tušas pasižymi itin sodria juoda spalva. Aprašymas teigia priemonę esant skirtą tankinti blakstienas ir sukurti šioms dramatišką efektą. Priešingai, nei galima nuspėti iš gamintojų aprašymo, blakstienų tušas nesuteikia jokio tankinančio efekto. Nors blakstienas subtiliu tušo sluoksniu padengia pakankamai gerai, visgi šiuo nepavyksta išgauti ne tik tankių, bet ir įprastinių blakstienų efekto. Geroji priemonės pusė ta, kad priemonė pakankamai gerai ilgina blakstienas, tačiau dėl tankumo stygiaus šios atrodo kiek keistai, o iš turimų blakstienų kuokšto matomos lieka vos kelios.

Ar rekomenduoju? Tiesą sakant tik tuo atveju, jei jums artimas voro jokelių blakstienų tušo efektas ir mėgstate ilgas, tačiau pavienes blakstienas.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite