22.5.16

Avon "Solutions Advanced Anti-Cellulite Theatment Gel" anticeliulitinio kremo apžvalga

Negailestingai atrėjant vasarai tenka itin kritiškai pažvelgti ne tik į savo gyvenimo tikslus, bet ir į savo kūno formas, o su jomis - odos stangrumą. Neretas žmogus, ypatingai moterys, skundžiasi problematinėmis vietomis, kurias puošia negailestingas celiulito sluoksnis. Kosmetikos gamintojai tiesiog džiūgauja, į rinką paleisdami kaip įmanoma didesnį pasirinkimą anticeliulitinių priemonių, turėsiančių išnaikinti šią problemą ir leistis džiaugtis lygia bei glotnia kūno oda. Priemonių nuo celiulito galima rasti įvairiausių - nuo kainuojančių porą eurų iki tokių, kurios pareikalaus poros šimtų investicijų. Vienintelis išlikęs aktualus klausimas - ar verta?

Šį kartą būnet šiai temai plėtoti pasirinktas produktas iš Avon "Solution Advanced Anti-Cellulite Treatment Gel". Užbėgant įvykiams už akių galiu įspėti, jog priemonė negali būti vertinama teigiamai ar neigiamai, mat, kaip ir kitos anticeliulitinės priemonės, pastarasis gelis celiulito neišgydys. Tam yra pora priežasčių, apie kurias pakalbėsime kiek vėliau.

Priemonė turi labai nestiprų ir neįkyrų kvapą, šis dingsta produktą paskirsčius po odos paviršių. Gelinė konsistencija šiek tiek lipnesnė nei įprasti geliai, tad paskirstant šį tenka dirbti itin kruopščiai ir atidžiai. Kaip ir galima įspėti žvelgiant į pakuotę - produktas turėtų suteikti "deginantį" efektą, dėl to ypatingai svarbu, kad produkto nepapultų ant veido, o ypatingai - akių srities. Priemonė suteikia ypatingai aštrų deginantį efektą, kremu pateptos vietos tiesiog liepsnoja, oda nežymiai paraudonuoja ir pradeda kaisti ne tik iš vidaus, bet ir iš išorės. Galima daryti prielaidą, jog produktas aktyvina  kraujo cirkuliaciją, o dėl šios priežasties oda kaista. Kaip ir buvo tikėtasi, net ir ilgalaikis produkto naudojimas tikrai nepanaikins celiulito sluoksnio ant jūsų odos, o apie šį darinį vertėtų pakalbėti kiek išsamiau.

Visų pirma, celiulitas kamuoja ne tik viršsvorį turinčias moteris, bet ir jaunutes ar itin lieknas merginas. Tam neretai jokios įtakos neturi ir gimdymo faktas - celiulitą neretai turi ir negimdžiusios merginos ar moterys. Kitais žodžiais tariant - šis reiškinys nepriklauso nuo jūsų svorio ar amžiaus grupės. Celiulitas laikomas odos uždegimu arba odos liga. Celiulitas – struktūriniai pasikeitimai poodiniame riebaliniame sluoksnyje, kurie sutrikdo mikrocirkuliaciją ir limfos atitekėjimą. Dažniausiai pastebimas ant šlaunų bei raumenų, tačiau galintis atsirasti bet kurioje organizmo vietoje, kur yra riebalinio audinio sluoksnis. Didžiausia ir dažniausiai pasitaikanti celiulito priežastis - paveldimumas. Tačiau nevertėtų viena genams suversti kaltės, mat didelę įtaką turi ir mūsų gyvenimo būdas. Būtent dėl gyvenimo būdo ir kasdienių įpročių galime skatinti šio atsiradimą. Esti begalės skirtingų hipotezių ir mokslinių tyrimų, bandančių paaiškintį tikrąją celiulito atsiradimo priežastį, tačiau galutinai šis procesas lieka neištirtas. Natūralu, jog nenustačius tikrosios atsiradimo priežasties sunku nustatyti ir tai, kaip reikėtų su juo kovoti.

Prieš renkantis priemones nuo celiulito reikėtų šiek tiek apsvarstyti kasdienius gyvenimo įpročius - sporto galimybes, masažo terapijas, sveiką maistą, druskų ribojimą arba atsisakymą, pakankamą vandens kiekio paskirstymą,  tinkamų audinių drabužius, turinčius sąlytį su celiulito pažeista oda, taip pat kasdienio judėjimo ir sėdėjimo ypatumus - be šių kasdienių ritualų jokia anticeliulitinė procedūra neduos jokios naudos.

Sąlygintai celiulito atsiradimui turi įtakos svoris, o tiksliau - riebalų kiekis ir pasiskirstymas mūsų kūne. Asmeninė patirtis byloja, jog atsikračius didelio svorio kiekio vizualiai dingo ir celiulitas. Taip nutiko dėl to, kad organizme buvo pavojingai sumažėjęs riebalų kiekis, kuris galėjo būti didelių sveikatos problemų priežastimi. Normalu, jog priaugus tam tikrą kiekį svorio celiulitas vėl tapo geriau matomas, mat organizme padaugėjo.

Taip pat reikėtų turėti omenyje, jog kaip ir daugelį ligų, esant ypatingam poreikiui, reikėtų gydyti medicininiais, o ne kosmetiniais būdais, tad bet kokie masinėje rinkoje esantys kremai ar serumai nuo celiulito greičiau galėtų būti priskirti prevencinei kosmetikai, nei specializuotai kovoti su tam tikromis problemomis.

Galų gale norėtųsi priminti, jog mylėti save reikėtų nepaisant celiulito kiekio. Celiulitas neturėtų būti kriterijumi vertinti savo savivertę, o meilė sau prasideda nuo savęs pripažinimo būnant tokiomis, kokios esame.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite