22.5.16

Marrakesh "KAHM Kahm Smoothing Conditioner" plaukus tiesinančio kondicionieriaus apžvalga

Ko gero kiekvienai pažįstama "blogų plaukų dienos" akimirka, kuomet plaukai nepaklūsta jokioms formavimo priemonėms ar koregavimo įrankiams. Tokiais atvejais tenka pasirūpinti savo plaukų priežiūra iš naujo - renkantis naują plaukų šampūną, kondicionierių ar kitas priežiūros priemones. Šį kartą apžvalgose Marrakesh prekinio ženklo plaukus tiesinantis kondicionierius pavadinimu KAHM.

Marrakesh” – aukščiausios kokybės plaukų priežiūros priemonių linija, kurios produktų sudėtyje yra marokietiško argano bei kanapių sėklų aliejaus. Priemonės pagamintos Kalifornijoje, tad iš šių norėtųsi tikėtis aukščiausio lygio kokybės. 

Ypatingai egzotiško kvapo plaukus gydatis, glotninantis ir tiesinantis kondicionierius abejingų kvapui tikrai nepalieka - kvapą teks arba mylėti arba nekęsti. Pastarasis ne tik lieka plaukuose juos išplovus, bet ir jaučiasi dienos metu ar sušlapinus prieš kitą plovimą. Akivaizdu, kad intensyvūs kvapai - ne pačios natūraliausios sudėties dėka, tačiau natūralumo šalininkėms šį produktą išpeikus dėl didelio kiekio silikonų ir kitų neigiamų ingredientų, likusios galės tiesiog mėgautis gaunamu rezultatu. 

Produktas iš tiesų puikiai daro tai, ką žada, silikonų dėka plaukai tikrai tampa minkštesni, švelnesni ir paklusnesni. Taip pat šiuos kur kas lengviau tramdyti, jie nereaguoja į drėgmę, nesipučia ir nesivelia. Tiesa, dėl visų išvardintų priežasčių plaukai kur kas greičiau riebaluojasi ir toms, kurios plaukus įpratusios plauti rečiau nei kas dieną gali tekti šiuos plauti kasdien.

Produktas nepatiks toms, kurios rūpinasi natūralia plaukų priežiūros priemonių sudėtimi, taip pat toms, kurios turi į riebalavimąsi linkusią galvos odą ar yra alergiškos stipriems kvapikliams. Ko gero, jei buvote patenkintos garsiosios Macadamia plaukų kaukės poveikiu, sąlyginai turėtų tikti ir šis produktas.

335ml. talpos priemonės kaina 17€, įsigyti galima internetu, groziodraugas.lt

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite